مسئول اداره تبلیغات اسلامی بشرویه :
نماز، راه رهایی از گرداب فتنه انگیزی تهاجمات غرب است
مسئول اداره تبلیغات اسلامی خطاب به کارگزاران دولت گفت:انقلاب اسلامی برگرفته از قیام سرخ عاشورای حسینی است که برای اقامه نماز و انجام دستورات الهی شکل گرفت و تدام نظام مقدس جمهوری اسلامی نیز در گرو برپایی مراسمات مذهبی ، فرهنگی و انجام دستورات الهی است[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا ، به نقل از پیام بشرویه رضا بهشتی فر" در آیین معنوی غبارروبی بقعه متبرکه امام زاده بی بی نجه خاتون در روستای مجد از توابع شهرستان بشرویه که با حضور مسئولین ادارات و نهادهای دولتی برگزار شد، با اشاره به اهمیت انجام فرائض دینی اظهار داشت :انقلاب اسلامی ایران برپایه استقرار حکومت اسلامی استوار است و اساس بنای نظام مقدس جمهوری اسلامی نیز عمل به فرائض الهی در سایه حکومت دینی است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, پیام بشرویه,,
مسئول اداره تبلیغات اسلامی بشرویه اقامه نماز را بزرگترین و عظیم ترین دستور الهی دانست و گفت: تاکید همه اولیاء و اوصیا الهی عمل به فریضه الهی " نماز " است و حوزه این دستور دینی آنقدر عظیم و گسترده است که هیچ کدام از دیگر فرائض الهی به اندازه نماز تاکید بر اجرای آن نشده است.
,,
وی همچنین تصریح کرد: در احادیث و روایات مختلف و معتبر از ائمه اطهار (ع) امده است که شفاعت بزرگان دینی به کسی که نماز را سبک بشمارد نمی رسد و فریضه الهی نماز، چتر حمایتی بزرگی است که بر سر زندگی اجتماعی و فردی مسلمانان گسترده شده و آنان را از گزند فتنه های مختلف شیطان می رهاند.
,,
,
بهشتی فر با اشاره به تهاجم فرهنگی غرب بر علیه دین مبین اسلام هم گفت: در دنیای امروز که دشمنان اسلام برای نابودی دین رستگاری در هر رنگ و لعاب ظاهر می شوند و جامعه مسلمانان گرفتار فتنه های مختلف شیاطین غرب شده است تنها راه نجات از گرداب فتنه انگیزی های ایادی غرب تقویت پایگاه های مذهبی و فرهنگی و همچنین برپایی واقامه نماز است.
,,
مسئول اداره تبلیغات اسلامی خطاب به کارگزاران دولت هم گفت:انقلاب اسلامی برگرفته از قیام سرخ عاشورای حسینی است که برای اقامه نماز و انجام دستورات الهی شکل گرفت و تدام نظام مقدس جمهوری اسلامی نیز در گرو برپایی مراسمات مذهبی ، فرهنگی و انجام دستورات الهی است و نیاز است تا کارگزاران دولت نیز همچون گذشته و بیش از گذشته به برنامه های فرهنگی ، مذهبی و قرانی توجه داشته باشند.
,,
وی افزود: نماز راه نجات انسان برای دوری از گناه ، فحشا و تباهی است و مسئولان دلسوز نیز با الگو قراردادن شهیدان والا مقام بویژه شهید رجائی و شهید باهنر که نمونه های تقوا ، زهد و عبادت هستند؛عمل به دستورات الهی بویژه ادای نماز را سرلوحه کار خویش قرار دهند تا فرهنگ غنی دینی و اسلامی به خوبی در جامعه نهادینه گردد.
,انتهای پیام /پ
]
ارسال دیدگاه