در آغاز فصل برداشت گل انجام شد؛
برداشت نخستن باغ «گل محمدی» در میبد + تصاویر
برداشت گل از اولین باغستان گل محمدی در شهرستان میبد با حضور فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستان میبد آغاز شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صدر پور کوثری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میبد در گفت و گو با خبرنگار میبد خبر بیان داشت: این باغستان از سال 1395 به مساحت 2 هزار و 500 متر مربع و با کاشت 800 اصله نهال گل محمدی با همکاری مدیریت شهرک در شهرک صنعتی جهان آباد میبد احداث شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میبد خبر,وی افزود: امسال نیز برداشت گل محمدی از 800 اصله نهال در سطح 2 هزار و 500 مترمربع این باغستان انجام خواهد شد که این گلها از نژاد معطر و پر گل می باشد.
,مدیر جهادکشاورزی میبد تصریح داشت: با توجه به سازگاری گل محمدی با اقلیم منطقه و کم آبخواه بودن و مقاومت نسبت به شرایط آب و خاک شهرستان می تواند به عنوان یکی از گزینه های مناسب جهت الگوی کشت و جایگزینی با کشت های پر آب خواه منطقه باشد. رشد سریع و باروری در سال اول و مقاومت نسبت به بیماری ها از جمله مزایای دیگر این کشت محسوب می شود.
,وی به تاثیر کشت این گیاه در کاهش آلودگیهای محیطی این منطقه صنعتی نیز اشاره کرد و گفت: با وجود صنعتی بودن شهرستان میبد و وجود آلایندگیهای زیست محیطی و دود حاصل از واحدهای تولیدی منطقه، کاشت و پرورش این محصول میتواند در مرتفع کردن این مشکلات نیز موثر واقع شود.
,پورکوثری میزان برداشت گل محمدی سال گذشته در این شهرستان را 200 کیلوگرم عنوان و پیشبینی کرد: امسال بالغ بر 400 کیلوگرم گل محمدی از این باغستانها برداشت شود.
,مدیر جهادکشاورزی میبد در پایان گفت: جهاد کشاورزی شهرستان میبد در نظر دارد ترویج و کشت این محصول را در برنامه های خود قرار داده همچنین با آموزش زنان خانه دار جهت تولید گلاب و عرقیجات گیاهی خانگی نسبت به ایجاد کارگاه های عرق گیری، روغن گیری و گلاب گیری زمینه اشتغال افراد جویای کار را فراهم کند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه