راهیابی ۹۰ طرح دانش‌آموزی جشنواره جابر ابن حیان به مرحله منطقه‌ای

راهیابی ۹۰ طرح دانش‌آموزی جشنواره جابر ابن حیان به مرحله منطقه‌ای
جشنواره جابر ابن حیان در مرحله منطقه‌ای با ارائه ۹۰ طرح از سوی دانش آموزان ابتدایی در شهرستان فیروزکوه برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری دیمه نیوز ؛ جشنواره جابر ابن حیان در مرحله منطقه ای با ارائه ۹۰ طرح از سوی دانش آموزان ابتدایی در شهرستان فیروزکوه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری دیمه نیوز, پایگاه خبری دیمه نیوز,

محمدرضا بنار، مدیر اداره آموزش و پرورش فیروزکوه، در گفت و گو با با پایگاه خبری دیمه نیوز، با اشاره به جشنواره جابر ابن حیان بیان داشت: ۱۱۰ طرح، از دستاورد های دانش آموزی به کمیته برگزاری مسابقات ارائه شد که با داوری میان آثار، ۹۰ طرح به عنوان منتخب به جشنواره معرفی شد؛ طرح های منتخب در پژوهش سرای شهدای هسته ای رو نمایی شد و در این مرحله با حضور کارشناسان اداره کل شهرستان های استان تهران میان آثار داوری به عمل آمد.

, پایگاه خبری دیمه نیوز, پایگاه خبری دیمه نیوز,

مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان فیروزکوه با استقبال از برگزاری این‌گونه جشنواره‌ها، تاکید کرد: این جشنواره‌ها به ما کمک می‌کند، تا از استعداد های پنهان بسیاری از دانش آموزان آگاه شویم و با شناسایی دانش آموزان مستعد، به منظور شکوفایی استعداد آن‌ها برنامه‌ریزی و تلاش انجام دهیم.

,

گفتنی است؛ طرح‌های منتخب شهرستان به مرحله استانی این جشنواره راه می‌یابند.

,

انتهای خبر/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه