شهردار پلدختر:
احداث پل معلق چوبی در ورودی شهر پلدختر ظرفیت جدید گردشگری است
شهردار پلدختر گفت:احداث پل معلق چوبی به مانند پل دره خزینه در ورودی شهر می تواند به یک ظرفیت گردشگری شهرستان کمک شایانی داشته باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛صمد چراغی شهردار پلدختر درگفتگو با خبرنگاربیان روز با اشاره به اینکه ورودی شهر ظرفیت احداث پل معلق چوبی می باشد اظهار داشت: بر اساس نقشه برداری انجام شده قصد داریم یک پل معلق به صورت تله کابین باطول ۴۴۲ متر و ارتفاع ۸۵ متر بر روی رودخانه کشکان شبیه پل دره خزینه احداث کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صمد چراغی شهردار پلدختر درگفتگو با خبرنگاربیان روز با اشاره به اینکه ورودی شهر ظرفیت احداث پل معلق چوبی می باشد اظهار داشت:, صمد چراغی شهردار پلدختر درگفتگو با خبرنگاربیان روز با اشاره به اینکه ورودی شهر ظرفیت احداث پل معلق چوبی می باشد اظهار داشت:, بیان روز, بر اساس نقشه برداری انجام شده قصد داریم یک پل معلق به صورت تله کابین باطول ۴۴۲ متر و ارتفاع ۸۵ متر بر روی رودخانه کشکان شبیه پل دره خزینه احداث کنیم.,وی بیان کرد: پل پیشنهادی بیش ازسه برابر پل معلق دره خزینه است که هر دو سمت آن در حوزه استحفاظی استان لرستان و شهرستان پلدختر قراردارد.
, وی بیان کرد: پل پیشنهادی بیش ازسه برابر پل معلق دره خزینه است که هر دو سمت آن در حوزه استحفاظی استان لرستان و شهرستان پلدختر قراردارد, .,چراغی عنوان کرد:با احداث این پل بر روی رودخانه کشکان درحاشیه جاده سراسری تهران - جنوب و شهرپلدختر گردشگران زیادی به آن تردد خواهند کرد.
, چراغی عنوان کرد:با احداث این پل بر روی رودخانه کشکان درحاشیه جاده سراسری تهران - جنوب و شهرپلدختر گردشگران زیادی به آن تردد خواهند کرد.,شهردار پلدختر افزود:این پل پیشنهادی از یک سمت به پارک صخره ای و از سمت دیگر به تپه شهدای گمنام منتهی می شود.
, شهردار پلدختر افزود:این پل پیشنهادی از یک سمت به پارک صخره ای و از سمت دیگر به تپه شهدای گمنام منتهی می , شود.,وی ادامه داد: برای احداث این پل زیرساخت های لازم ازجمله آب،برق و راه دسترسی فراهم است.
, وی ادامه داد: برای احداث این پل زیرساخت های لازم ازجمله آب،برق و راه دسترسی فراهم است.,چراغی تصریح کرد: چون اجرای این طرح درمحدوده شهری می باشد به همین منظور زمان و هزینه مورد نیاز احداث پل کاهش خواهد یافت.
, چراغی تصریح کرد: چون اجرای این طرح درمحدوده شهری می باشد به همین منظور زمان و هزینه مورد نیاز احداث پل کاهش خواهد یافت.,شهردار پلدختر گفت:درکنار احداث این پل می توان پارکینگ عمومی،رستوران سنتی و خدمات جانبی احداث کرد.
, شهردار پلدختر گفت:, درکنار احداث این پل می توان پارکینگ عمومی،رستوران سنتی و خدمات جانبی احداث کرد.,وی تصریح کرد: شهرداری پلدختر درصورت احداث این پل متولی و بهره بردارحفظ، نگهداری وحراست از آن خواهدبود.
, وی تصریح کرد: شهرداری پلدختر درصورت احداث این پل متولی و بهره بردارحفظ، نگهداری وحراست از آن خواهدبود.,وی یادآورشد: با توجه به انتخاب محور خرم آباد - پلدختربه عنوان محور گردشگری ازسوی استانداری لرستان احداث این پل می تواند به عنوان ک ظرفیت ارزشمند گردشگری درتحقق این مسئله موثر باشد.
, وی یادآورشد: با توجه به انتخاب محور خرم آباد - پلدختربه عنوان محور گردشگری ازسوی استانداری لرستان احداث این پل می تواند به عنوان ک ظرفیت ارزشمند گردشگری درتحقق این مسئله موثر باشد.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه