معاون علمی و فناوری رئیس جمهور:
پاسخ اعتماد مردم فقط خدمت است
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: پاسخ به اعتماد مردم تنها با خدمت به آنان امکان پذیر است و برای رفع مشکلات مردم همه تلاش خود را خواهیم کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهنقل از قرچک آنلاین ؛ همایش حمایت از کالای ایرانی پیش از ظهر امروز با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به همراه جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در کانون ملائک قرچک برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , قرچک آنلاین ؛ , قرچک آنلاین, قرچک آنلاین,سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در این همایش با تاکید بر ضرورت توجه جدی به تحقق شعار امسال از سوی همه دستگاه ها، اظهار داشت: حمایت از کالای ایرانی گامی مهم و اساسی در راستای توسعه فرصت های شغلی و ایجاد اشتغال پایدار در کشور است.
,وی با اشاره به اینکه حمایت از تولیدات داخلی و کالای ایرانی نیازمند تبیین اهداف و برنامه ها در سطح جامعه است، بیان کرد: با ایجاد فضای رقابتی در کشور علاوه بر ارتقاء کیفیت تولیدات داخلی، از حوزه سرمایه گذاری، اشتغال و توسعه شرکت های دانش بنیان داخلی حمایت جدی خواهد شد و این امر از وابستگی به تولیدات خارجی و واردات کشور می کاهد.
,ستاری گفت: افزایش انگیزه و حساسیت در تولیدکنندگان و ارائه دهندگان خدمات برای رعایت حقوق مصرف کنندگان، افزایش اعتماد و ترغیب مصرف کنندگان به استفاده از کالاها و خدمات واحدهای دارای گواهینامه و تندیس، افزایش رقابت سازنده بین تولیدکنندگان و ارائه دهندگان خدمات در جهت ارائه محصولات کیفی، تلاش در جهت برقراری قیمت عادلانه، تحویل به موقع و ارائه مطلوب خدمات پس از فروش و تشویق مصرف کنندگان به استفاده از کالای دارای نشان ملی استاندارد به عنوان حمایت از کالای ایرانی است.
,وی با اشاره به ظرفیت تولیدکنندگان داخلی افزود: برای تحول در سطح جامعه نیازمند همت مضاعف و برنامهریزی بهتر در این زمینه هستیم که با توجه به ظرفیت های موجود در کشور می توان به نتایج مطلوبی در این حوزه دست پیدا کرد.
,,
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تاکید کرد: پاسخ به اعتماد مردم تنها با خدمت به آنان امکان پذیر است، امروز برای خدمت به مردم ما تنها به راه امام (ره) و فرمایشات رهبر معظم انقلاب توجه داریم و در این حوزه به تکلیف خود پایبند هستیم و برای رفع مشکلات مردم همه تلاش خود را میکنیم.
,وی در پایان ابراز امیدواری کرد با همبستگی و تلاش همگانی در راستای توسعه و رویش جامعه در ارتقاء و گسترش فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی موثر باشیم و بتوانیم تغییرات و رشد چشمگیری هم در زندگی شخصی و هم در محیط اجتماعی خود ایجاد کنیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه