اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بطحایی فردا به روسیه می رود

بطحایی فردا به روسیه می رود
وزیر آموزش و پرورش به دعوت رسمی وزیر آموزش روسیه، فردا برای شرکت در اجلاس بین‌المللی ICT و نمایشگاه بین‌المللی مسکو (2018) عازم روسیه خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا کریمی رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور اظهار داشت: بنا بر دعوت رسمی وزیر آموزش روسیه، وزیر آموزش‌ و پرورش جمهوری اسلامی جهت شرکت در اجلاس بین‌المللی ICT در آموزش و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی آموزش مسکو (MIEF) که از 18 تا 21 آوریل 2018 در مسکو برگزار خواهد شد به مسکو سفر می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی گفت: مهم‌ترین برنامه‌های وزیر آموزش‌ و پرورش و هیأت همراه، شرکت در مجمع وزیران حاضر در اجلاس، دیدار با وزیر آموزش روسیه، دیدار با دستیار ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور آموزش و همچنین دیدار با نمایندگان دومای روسیه و بازدید از مدرسه جمهوری اسلامی ایران در مسکو است.

,

نمایشگاه اجلاس بین‌المللی مسکو (2018) توسط وزارت آموزش‌ و پرورش و علوم فدراسیون روسیه برگزار می‌شود و شامل بزرگ‌ترین نمایشگاه فن‌آوری‌های آموزشی جدید، نشست آزاد و راه‌حل‌های زیربنایی هوشمند است.

,

این نمایشگاه به‌عنوان یک پلت فرم برای گفت‌وگوی بازبین جوامع آموزشی و متخصص، نهادهای دولتی و کسب‌وکار در مورد مسائل کنونی و آینده نظام آموزشی است. 

,

عنوان این نمایشگاه "اکوسیستم آموزشی مدرن" است که بر توسعه ارتباطات بین شرکت‌کنندگان در روند آموزشی در روسیه و خارج از کشور تأکید دارد.

,

در این نمایشگاه و اجلاس، نمایندگان 85 منطقه از روسیه و جامعه بین‌المللی، آموزش‌ و پرورش و مؤسسات علمی روسیه و بین‌المللی، نمایندگان وزارتخانه‌ها و سازمان‌های فدرال و منطقه‌ای، مدیران و متخصصان پیش‌دبستانی، سازمان‌های حرفه‌ای متوسطه، بالاتر و آموزش تکمیلی، نمایندگان کسب‌وکار و همچنین والدین و دانش آموزان، بیش از 1000 کارشناس و 400 غرفه دار حضور می‌یابند و انتظار می‌رود 60،00 بازدیدکننده نیز در آن شرکت کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه