رئیس اداره هواشناسی اردستان خبرداد؛

بارش ۱۵ میلیمتری باران در روستای «بغم» اردستان

بارش ۱۵ میلیمتری باران در روستای «بغم» اردستان
رئیس هواشناسی اردستان، گفت: بیشترین بارش ۲۴ گذشته شهرستان اردستان، در روستای بغم با ۱۵ میلیمتر بارش ثبت شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد رمضانپور در گفتگو با صاحب نیوز؛ اظهار کرد: کمترین میزان دما در شب گذشته اردستان چهار درجه بالای صفر و در مناطق کوهستانی به زیر صفر رسیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

وی افزود: بیشترین بارش 24 گذشته شهرستان اردستان در روستای بغم با 15 میلیمتر بوده است.

,

رئیس هواشناسی اردستان گفت: بارش باران در روستای بغم همراه با بارش برف بوده که در این خصوص پنج سانتی متر برف به زمین نشسته است.

,

رمضانپور با بیان اینکه بارشهای انجام شده بر روی منطقه از روز دوشنبه بصورت پراکنده آغاز شده است، تصریح کرد: روستای شهراب و تورزن در شمال شرق شهرستان با هفت و پنج دهم میلیمتر بیشترین بارش را بعد از روستای بغم داشته است.

,

وی تاکید کرد: وضعیت بارشی تا روز پنجشنبه ادامه دارد و سامانه جدیدی از عصر روز جمعه وارد شهرستان اردستان خواهد شد.

,

رئیس هواشناسی اردستان خاطرنشان کرد: بارش سال زراعی امسال اردستان تا کنون 55 میلیمتر بوده که نسبت به مشابه سال قبل 38 درصد کاهش داشته است.

,

رمضانپور تصریح کرد: میزان بارش سال زراعی  جاری شهرستان اردستان نسبت به میانگین بلند مدت شهرستان 46درصد کاهش داشته است.

,

وی یادآوری کرد: میزان بارش در منطقه برزاوند اردستان دو سانتی متر برف بوده و آب حاصله از آن نیز پنج و پنج دهم میلیمتر  و در شهر اردستان به عنوان مرکز شهرستان 10 میلیمتر بارش باران به ثبت رسیده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه