رتبه 82 کنکور سراسری :
فقط خواندن ملاک نیست ، هدفمندی در مطالعه بسیار مهم است
سید احسان حسینی دارنده رتبه 82 کنکور سراسر در رشته ریاضی بر این اعتقاد است با برنامه ریزی و هدفمند بودن در کار خود می توان به آنچه می خواهیم برسیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از کلاس بیست ، خبرنگار کلاس بیست به سراغ رتبه ۸۲ رشته ریاضی فیزیک رفته و با او به گفتگو نشسته است..
, شبکه اطلاع رسانی دانا, کلاس بیست,,
ماحصل گفتگوی خبرنگار کلاس بیست با سید احسان حسینی در اینجا بخوانید...
, ماحصل گفتگوی خبرنگار کلاس بیست با سید احسان حسینی در اینجا بخوانید... , ماحصل گفتگوی خبرنگار کلاس بیست با سید احسان حسینی در اینجا بخوانید...,**لطفا خودتون رو معرفی کنید ؟
, **لطفا خودتون رو معرفی کنید ؟,سید احسان حسینی متولد ۱۳۷۵ رشته ریاضی فیزیک ، فارغ التحصیل مدرسه تیزهوشان گرگان و در یک خانواده فرهنگی بزرگ شده ام.
,**از کی شروع به درس خواند برای کنکور کردید ؟
, **از کی شروع به درس خواند برای کنکور کردید ؟,از سال سوم شروع کردم اما به طور جدی از تابستان سال پیش دانشگاهی به مطالعه کنکوری مشغول شدم.
,**در روز چند ساعت مطاله داشتید؟
, **در روز چند ساعت مطاله داشتید؟,۸ساعت
,**بیشترین درسی که که برای مطالعه روی آن وقت گذاشتید چی بود ؟
, **بیشترین درسی که که برای مطالعه روی آن وقت گذاشتید چی بود ؟,بیشترین ریاضی بود ، اما تمام درس های اختصاصی و عمومی را به نسبت اهمیت آن مطالعه می کردم.
,**روش خاصی برای درس خواند داشتید؟
, **روش خاصی برای درس خواند داشتید؟,بله برنامه ریزی منظمی برای درس خواندن دنبال می کردم.
,**رشته خاصی رابرای خود درنظر گرفته بودید؟ و برای آینده چه تصمیمی دارید ؟
, **رشته خاصی رابرای خود درنظر گرفته بودید؟ و برای آینده چه تصمیمی دارید ؟,بله برق-دانشگاه شریف ؛ از همان ابتدا برای برق شریف درس می خواندم و برنامه ام برای آینده نیز تحصیل در همین رشته با گرایش مخابرات است.
,**به تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور فکر کردید؟به دعوت نامه و بورسیه تحصیلی احتمالی از دانشگاه های دیگر چه عکس العملی نشان خواهید داد؟
, **به تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور فکر کردید,مطمئنا نه نخواهم گفت البته باید دید چه دانشگاهی این پیشنهاد را خواهد داد
,** برای برنامه ریزی درسی با چه کسی مشورت می کردی ؟
, ** برای برنامه ریزی درسی با چه کسی مشورت می کردی ؟,بیشتر برنامه ریزی های درسی را معلم خوبم آقای رسولی پور انجام می دادند که جا دارد از همین جا ازاز ایشان قدر دانی کنم.
,**فکر می کنید عامل اصلی موفقیت شما در کنکور چی بود ؟
, **فکر می کنید عامل اصلی موفقیت شما در کنکور چی بود ؟,توکل به خدا که هیچ گاه آن را فراموش نمی کنم، تلاش و پشتکار خودم و حمایت پدر و مادر و راهنمایی های موثر مشاور
,** در آزمون های آزمایشی هم شرکت کردی ؟ و فکر می کنید چقدر در موفقیت شما موثر بوده ؟
, ** در آزمون های آزمایشی هم شرکت کردی ؟ و فکر می کنید چقدر در موفقیت شما موثر بوده ؟,بله در آزمون های آزمایشی موسسه رزمندگان اسلام شرکت کردم . آزمون های بسیار خوب و هدایت کننده ای بود و نقاط ضعف و قوت خود را در این آزمون ها متوجه شده وبا کمک مشاور این موسسه آقای بوستانی در جهت رفع آن اقدام می کردم.
,**در آزمون های آزمایشی چه رتبه ای را کسب می کردید ؟
, **در آزمون های آزمایشی چه رتبه ای را کسب می کردید ؟,معمولا در آزمون های رزمندگان رتبه های۵ و۶ کشور را می آوردم.
,**اگر در کنکور رتبه خوبی کسب نمی کردید چه کار می کردید ؟
, **اگر در کنکور رتبه خوبی کسب نمی کردید چه کار می کردید ؟,البته مطمئن بودم که رتبه خوبی کسب خواهم کردم اما اگر خدایی نکرده رتبه ام مطلوب نمی شد تلاش خود را برای سال آینده بیشتر می کردم تا به هدفم برسم.
,**آیا در زمان کنکور استرس هم داشتید ؟
, **آیا در زمان کنکور استرس هم داشتید ؟,نه اصلا بدون استرس سر کنکور حاضر شدم و حتی یک روز قبل مطالعه را کنار گذاشتم که با اضطراب مواجه نشوم.
,**بالاترین درصدی که در کنکور داشتید چه درسی بود ؟
, **بالاترین درصدی که در کنکور داشتید چه درسی بود ؟,فیزیک-۷۷ درصد البته سوالات از سال های گذشته سخت تر بود .مخصوصا درس شیمی
,**بهتری خاطره ای که در زمان کنکور داشتی چی بود؟
, **بهتری خاطره ای که در زمان کنکور داشتی چی بود؟,علاقه به درس خواند ن و لذت مطالعه در این ایام بهترین خاطره من از این روزهاست.
,**خاطره ی تلخی هم در ذهن دارید ؟
, **خاطره ی تلخی هم در ذهن دارید ؟,نه تلخی نبود ،خسته می شدم اما هیچ گاه توقف در کارهایم نداشتم واین خستگی کم کم با استراحت و شوق درس خواندن به شیرینی مبدل می شد.
,**توصیه شما به دانش آموزانی که می خواهند در کنکور رتبه خوبی کسب کنند چیه ؟
, **توصیه شما به دانش آموزانی که می خواهند در کنکور رتبه خوبی کسب کنند چیه ؟,بهشون توصیه می کنم درس خواندن برای کنکور را از یکی دوسال مانده به کنکور از دوم دبیرستان شروع کنند والبته با برنامه ریزی مستمر پیش بروند و فقط خواندن ملاک نباشد بلکه هدفمندی در مطالعه دروس بسیار مهم والبته
,منابع قوی در تست.
,**اولین چیزی که با شنیدن این کلمات در ذهن شما تداعی می شود چیست ؟
, **اولین چیزی که با شنیدن این کلمات در ذهن شما تداعی می شود چیست ؟,
کــلاس کنکور : شیــریـن
خــــــــــواب : آرامـــش
کنکــــــــــور : جـــذاب
ریاضــــــــی : فکـــــر
پـــدرومـــادر : پشـتـیبـان
شــریــــــــف : آرزو
, خــــــــــواب ,
, کنکــــــــــور,
, ریاضــــــــی,
, پـــدرومـــادر,
, شــریــــــــف,
** در پایان بهتری جمله ای که برای کنکوری های امسال ارید ؟
, ** در پایان بهتری جمله ای که برای کنکوری های امسال ارید ؟,تحصیل ،تهذیب و ورزش رمز موفقیت است و برنامه ریزی و تلاش را نیز هیچگاه فراموش نکنند.
,از اینکه در این گفتگو شرکت کردید بسبار سپاسگذارم و آرزوی موفیت های بیشتر برای شما را آرزو مندم.
, از اینکه در این گفتگو شرکت کردید بسبار سپاسگذارم و آرزوی موفیت های بیشتر برای شما را آرزو مندم.,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه