فاز دوم پارک خانواده پیشوا به بهره برداری رسید + تصاویر

فاز دوم پارک خانواده پیشوا به بهره برداری رسید + تصاویر
همزمان با هفته دولت، فاز دوم پارک خانواده شهر پیشوا با حضور معاون برنامه ریزی استانداری تهران به بهره برداری رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری ندای پیشوا همزمان با هفته دولت فاز دوم پارک خانواده شهر پیشوا با حضور نعمت الله ترکی معاون برنامه ریزی استانداری تهران، عباس ملکوتی خواه فرماندار، شیرزاد

, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری ندای پیشوا,

یعقوبی شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر و جمعی دیگر از مسئولین شهرستان پیشوا به بهره برداری رسید.

,

, , ,

شیرزاد یعقوبی شهردار پیشوا ضمن تبریک هفته دولت با اشاره به برنامه ها و پروژه های تکمیل شده پیشوا از جمله بوستان شهید منتظری، مالک اشتر، فاز دوم پارک خانواده و آسفالت خیابان ها و معابر اصلی شهر پیشوا گفت: پروژه های افتتاح شده توسط شهرداری پیشوا از ابتدای سال جاری تاکنون با بیش از ۳۵ میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسیده است.

,

معاون برنامه ریزی استانداری تهران هم در مراسم افتتاحیه این پروژه شهرداری پیشوا را جزء شهرداری های پیشرو استان دانست و گفت : ان شاالله با وجود فضای همدلی که بین شورا و شهرداری وجود دارد شاهد عمران وآبادانی بیش از پیش شهر پیشوا خواهیم بود.

,

, , ,

ترکی احداث پارک خانواده در جوار مزار شهدا را کاری بسیار بزرگ دانست و گفت : احداث پارک و توسعه فضای سبز خدمت به مردم می باشد و امیدواریم اجرای این نوع پروژه ها ادامه پیدا بکند.

,

 معاون استاندار تهران در پایان این مراسم از سالن چند منظوره شهرداری بازدید و با حضور در مزار شهدا ی گمنام یاد این شهدا راگرامی داشت.

,

, , ,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه