معاون علمی آستان قدس رضوی در دانشگاه فدرال کازان:

زمینه تحقق ایده‌های نوآورانه در آستان قدس رضوی وجود دارد

زمینه تحقق ایده‌های نوآورانه در آستان قدس رضوی وجود دارد
معاون علمی آستان قدس رضوی گفت: زمینه تحقق ایده‌های نوآورانه در آستان قدس رضوی وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آستان نیوز، محمدمهدی طهرانچی شب گذشته در دانشگاه فدرال کازان تاتارستان با بیان اینکه طی دوسال گذشته سعی شده ارتباط عملی خوبی میان دانشگاه‌های ایران و دانشگاه فدرال کازان برقرار شود، خاطرنشان کرد: امروز با حضور حجت الاسلام رئیسی افق‌های روشنی از توسعه‌ همکاری‌های علمی میان آستان قدس رضوی و جمهوری تاتارستان شکل گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آستان نیوز,

وی را بزرگترین مجموعه مردم نهاد دینی، فرهنگی و علمی در ایران و منطقه دانست و ابراز کرد: این آستان مقدس به سبب حفاظت از موقوفات در صحنه اقتصاد کلان ایران نیز به صورت عنصری فعال حضور دارد.
وی تأکید کرد: با توجه به امکانات و ظرفیت‌های موجود در آستان قدس رضوی زمینه برای تحقق ایده‌های نوآورانه به پدیده وجود دارد.
طهرانچی گفت: مسئولان اقتصادی آستان قدس رضوی در این سفر حضور دارند و اگر پیشنهاد جدی از سوی دانشگاه‌های جمهوری تاتارستان برای تبدیل علم به عمل وجود داشته باشد، می‌توان آن را از طریق بسترهای اقتصادی و شرکت‌های آستان قدس دنبال کرد.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه