همزمان با میاد کریمه اهل بیت (ع)
جشن گوهر علم و عفاف در گنبد برگزار شد
جشن گوهر علم و عفاف و روز دختر با حضور جمعی از دختران گنبدی از سوی واحد عترت هیئت رزمندگان اسلام شهرستان گنبد برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از قابوس نامه ؛ در این مراسم زهرا عسگری مدرس حوزه علمیه الزهرا گنبد با اشاره به جایگاه والای دختر در دین مبین اسلام ،رسالت دختران را سنگین خواند و بر توجه بیشتر بر ارزش واقعی دختران از سوی خودشان تاکید کرد.
وی همچنین با بیان حدیثی از امام صادق(ع) در خصوص کسانیکه دلتنگ مزار حضرت زهرا (س) هستند گفت: این امام بزرگوار دلتنگان قبر مادر بزرگوارشان را به زیارت قبر حضرت معصومه (س) دعوت می کنند که این نشان از جایگاه ارزشمند این بانوی بزرگوار و کریمه در دین مبین اسلام و نزد بزرگان و امامان دین ما دارد.
گفتنی است اجرای سرود ، پخش کلیپ ، مولودی و همچنین اهداء هدیا به دختران از برنامه های اجرا شده در این مراسم بود.
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه