پامپئو: آمریکا متعهد به راه حل دیپلماتیک درباره کره شمالی است

پامپئو: آمریکا متعهد به راه حل دیپلماتیک درباره کره شمالی است
وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد که واشنگتن متعهد به پیگیری روند دیپلماتیک در ارتباط با کره شمالی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری فرانسه، مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا میگوید که واشنگتنمتعهد به پیگیری مسیر دیپلماتیک در ارتباط با مساله کره شمالی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در مصاحبه با شبکه ای بی سی ژگفت: در دیدار با کیم جونگ اون در پیونگ یانگ متقاعد شده است که یک فرصت بی نظیر برای حل و فصل بحران کره شمالی به وجود آمده است.

,

پامپئو قبل از اینکه وزیر خارجه شود با سمت رئیس سازمان سیا به کره شمالی سفر کرده و سه بار با کیم جونگ اون دیدار کرده بود.

,

روزنامه واشنگتن پست نیز گزارش داد، وزیر خارجه آمریکا در مسیر سفر پامپئو از ریاض بهتلآویو به خبرنگاران درباره کره شمالی گفته؛ «من اینطور فکر نمی‌کنم که کیم جونگ اون (رهبر کره شمالی) در حال نظاره کردن به توافق (هسته‌ای) ایران باشد و بگوید "من اگر آنها (آمریکا) از توافق خارج شوند، دیگر با آمریکایی‌ها مذاکره و صحبت نخواهم کرد"».

,

این اظهارات درحالی مطرح میشود که تا چند ماه پیش تنش لفظی ترامپ علیه کره شمالی و تهدیدهای این کشور ۲کشور را تا آستانه یک جنگ پیش برده بود.

,

با این حال دیدار میان رهبران کره شمالی و کره جنوبی که روز جمعه گذشته برگزار شد مسیر را برای دیدار میان ترامپ با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی باز کرده است.

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه