مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بروجرد:
دفاع از حقانیت اسلام راه جلوگیری از نفوذ دشمن است
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بروجرد گفت: دفاع از حقانیت اسلام راه جلوگیری از نفوذ دشمن است و راه رسیدن به قله های ترقی و رسیدن به سعادت، قرآن است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد حجت الاسلام "علاء دولتشاهی" مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بروجرد ظهر دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران که در دفتر نمایندگی برگزار شد با اشاره به هفته عقیدتی سیاسی گفت: حفظ و انتقال اسلام ناب محمدی، پاسخ به کنج اندیشان و صیانت از اسلام و ارزش های آن از مهمترین ویژگی های شهید مطهری بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد,,
وی یکی از راه های نفوذ دشمن را نفوذ در باورها و اعتقادات دانست و افزود: دشمن تلاش دارد تا باورهای مردم را مورد هدف قرار دهد و با نفوذ در زمینه های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی بتواند به اهداف خود برسد.
,,
به گفته وی دشمن برای تغییر باورهای دینی از روش های مختلفی استفاده می کند و یکی از راه های نفوذ دشمن، ایجاد خلل در باورهاست.
,,
حجت الاسلام دولتشاهی تصریح کرد: تحرکات اخیری که به دلیل انجام وظیفه نیروی انتظامی رخ داد نشان داد که چه میزان جوسازی برای مقابله با نظام و ارزشها داشتند و در بسیاری از شبکه های اجتماعی هجمه علیه باورها و اعتقادات است.
,,
وی با اشاره به این که توحید یکی از شعارهای ما است افزود: اختلاف و دشمنی دشمنان بر سر اصول دین است و هدفشان ایجاد اختلاف است تا بتوانند به اهداف برسند.
,,
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بروجرد اضافه کرد: راه رسیدن به قله های ترقی و رسیدن به سعادت، قرآن است که همه آنچه که برای سعادت انسان نیاز است در این کتاب وجود دارد.
,,
وی دفاع از حقانیت اسلام را راه جلوگیری از نفوذ دشمن دانست و گفت: ولایت مداری، دفاع از اسلام و اتحاد سبب می شود تا دشمن به اهداف خود نرسد.
,,
حجت الاسلام دولتشاهی اضافه کرد: به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در بروجرد 17 برنامه برگزار می شود که دیدار با خانواده شهدا، دیدار با امام جمعه، غبار روبی گلزار شهدا، تجلیل از مربیان صالحین، برگزاری مسابقات ورزشی، محفل انس با قرآن، برپایی نمایشگاه کتاب، مسابقه وبلاگ نویسی از مهمترین برنمامه هایی هستند که در این هفته اجرا می شوند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه