«بلقیس سلیمانی» با غیرسیاسی‌ترین کتابش به نمایشگاه می‌آید

«بلقیس سلیمانی» با غیرسیاسی‌ترین کتابش به نمایشگاه می‌آید
انتشارات ققنوس کتاب جدید بلقیس سلیمانی را با عنوان «آن مادران این دختران»‌ برای عرضه در نمایشگاه کتاب تهران منتشر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «آن مادران این دختران» تازه‌ترین رمان بلقیس سلیمانی است که از سوی انتشارات ققنوس برای عرضه در نمایشگاه کتاب تهران منتشر شده است. سلیمانی در رمان جدیدش به روابط بین نسلی اشاره کرده است. سلیمانی خود می‌گوید:‌ «در این رمان به تفاوت ارزش‌های دو نسل پرداخته‌ام و این رمان درواقع نشان می‌دهد که گاه سرعت تغییر ارزش‌ها چگونه می‌تواند زندگی را دچار بحران کند،‌ این رمان در واقع تجربه نسل ما با فرزندانمان است. یعنی تفاوت نسلی که ایدئولوژیک زندگی کرده؛ آرمان داشته؛ نشیب و فرازهای زیادی را از سر گذرانده و از پیچ گردنه های مهم و تاثیرگذاری چون انقلاب و جنگ عبور کرده با نسل حاضر که نسلی است مصرف زده؛ بسیار رفاه طلب و متفاوت با نسل قدیمی. نسل فعلی در واقع، ارزش های جدیدی برای خودش تولید کرده است.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

سلیمانی معتقد است که «آن مادران این دختران» غیرسیاسی‌ترین کتابش است،‌ با این وجود سلیمانی در تازه‌ترین رمان خود نیز به وقایع و اتفاقات دهه 60 توجه داشته است،‌ نسلی که آرمان‌ها و ایدئولوژی‌هایی خاص داشته و اتفاقات تاریخی چون انقلاب و جنگ را از سر گذرانده است،‌ در تقابل با نسل امروز قرار می‌گیرد.

,

در بخشی از این کتاب آمده است:

,

«ثریا به اسحاق می‌گوید آنا سلام رسانده و احتمالا نمی‌تواند بیاید گوران . بچه های ام و این جوری‌اند دیگر،‌ بزرگ . کوچک حالی‌شان نیست،‌ خودخواهند  وکله ضشق. اسخاق می پرد چه کار می خواهد بکند این دختر بخت برگشتخ . ته دل ثریا تکان می خورد،‌ از این اصطلاح بدس می‌آید همخه این سی و اندی سال ان را شنیده . خدا نکند این چرخه ادامه داشته باشد شنیده یک نمسل اگر خوشبخت باشد نسل بعدی بدبخت است و اگر نسل پیشین بدبخت باشد نسل بعدی خوشبخت است...»

,

انتشارات ققنوس «آن مادران این دختران» در شمارگان 1650 نسخه در 232 نسخه به قیمت 18 هزارتومان منتشر شده است.

,

منبع:تسنیم

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه