قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی:

روحیه آرمان گرایی و خودباوری را در نوجوانان تقویت کنیم

روحیه آرمان گرایی و خودباوری را در نوجوانان تقویت کنیم
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: توجه به پاکی و صفای باطن فرزندان ایران اسلامی در اجرای امور تربیتی و تقویت روحیه آرمانگرایی و خودباوری در نوجوانان و جوانان دانش آموز را به عنوان اولویتی مهم و مورد انتظار دنبال کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آستان نیوز، سید مرتضی بختیاری صبح امروز در همایش مشق عشق که با هدف تجلیل از معلمان مدارس امام رضا(ع) در تالار قدس کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی برگزار شد، ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت مهدی(عج) و گرامیداشت سالروز شهادت علامه شهید استاد مرتضی مطهری و  روز معلم اظهار داشت: بنا به فرموده پیامبر اکرم(ص) شان و جایگاهی در اسلام بالاتر از معلمی و تعلیم و تربیت نداریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  آستان نیوز,

وی تصریح کرد: با گذشت 4 دهه از انقلاب اسلامی باید در جامعه ما جایگاه واقعی معلم تبیین شود، توجه به رسالت سنگین و خطیر این قشر فرهیخته و زحمتکش و فراهم کردن بستر مناسب برای ارائه خدمات شایسته آنان، حلال و گره‌گشای بسیاری از مشکلات کشور است.
بختیاری با اشاره به تاکیدات تولیت آستان قدس رضوی در خصوص سرمایه انسانی و توسعه خدمات آموزشی به مناطق محروم و مستضعف اظهار داشت: بحمدالله در طی 2 سال اخیر کلنگ احداث 4 مدرسه امام رضا(ع) در مناطق محروم کشور زده شده و امیدواریم تا سال تحصیلی آینده به بهره برداری برسد.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در بخش دیگری از سخنانش با گرامیداشت یاد و نام 36 هزار شهید دانش آموز دوران دفاع مقدس اظهار کرد: معلمان عزیز ایران اسلامی در دوران انقلاب شکوهمند اسلامی در صف اول مبارزات بودند و در طی سالهای جنگ تحمیلی نیز به فرزندان کشورمان درس غیرت و آزادگی دادند.
در این مراسم از 17 نفر از معلمان نمونه مدارس 17 گانه امام رضا(ع) و 5 تن از  برترین‌های کادر آموزشی و تربیتی مدارس امام رضا(ع) تجلیل به عمل آمد.

,
,
,
,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه