مدیرکل حمل و نقل و پایانه های مازندران:
سرویس ساری - بغداد راه اندازی شد
مدیر کل حمل ونقل پایانه های مازندران از راه اندازی سرویس ساری – بغداد خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بلاغ از روابط عمومی اداره کل حمل و نقل و پایانه های مازندران، احمد آفرین محمدزاده اظهار داشت: در راستای خدمات رسانی مناسب و بهینه به هموطنان و همشهریان و با پیگیری های متعدد اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان و طی قراردادی مابین شرکت حمل و نقل بین المللی مسافربری پرتو سیر مازندران با شرکت شفق نور عراق سرویس منظم مسافربری بین ساری و بغداد از محور چالوس کناره برقرار شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, بلاغ,وی افزود: متقاضیان می توانند نسبت به رزرو بلیت با شماره 33407770-011 تماس بگیرند و یا به آدرس الکترونیکی partoseir.ir مراجعه کنند.
,مدیرکل حمل و نقل و پایانه های مازندران بیان داشت: مسافران و هموطنان می توانند در صورت مواجهه با هر گونه مشکلی در سفرهای استان، به سامانه پیام کوتاه 3000143 (پل ارتباطی اداره کل با هموطنان عزیز) پیام مربوطه را ارسال کنند.
,یادآور می شود، سرویس ساری - استانبول هر هفته شنبه ها از شرکت مزبور برقرار است.
,انتهای پیام/ه
]
ارسال دیدگاه