با صرف 75 میلیارد ریال اعتبار;
مجتمع آبدرمانی شهر آفتاب نیر به بهره برداری رسید
درمراسمی با حضور استاندار اردبیل فاز اول دهکده گردشگری سبلان شهرستان نیر به بهره برداری رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از نیریمیز، طرح جامع دهکده گردشگری سبلان در راه اصلی نیر ، سراب در پنج کیلومتری شهرستان نیر در 110 هکتار با سرمایه گذاری بخش خصوصی مطالعات تفضیلی خود را آغاز کرد.
,
این طرح در جهت احیای ظرفیت های گردشگری شهرستان نیر و توسعه صنعت توریسم اجرا می شود و می تواند گردشگری این شهرستان را متحول کند.
,
فاز اول این پروژه در زمینی به مساحت 5/5 هکتار با 75 میلیارد ریال سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی احداث شده است.
,,
نیر در ورودی استان اردبیل قرار گرفته و دارای چشم اندازهای طبیعی زیبا ، دیدنی و آب گرم های متعددی است که ورود بخش خصوصی و سرمایه گذاری در این بخش موجب رونق اقتصادی و توسعه گردشگری منطقه می شود.
,,
وجود ظرفیت های گردشگری شهرستان نیر از جمله آب های معدنی حمام ، قینرچه ، ایستی سو ، سقزچی و بوشلو ، منطقه نمونه گردشگری بولاغلار ، کاروانسرای شاه عباسی ، قلعه باستانی بوینی یوغون ، پل تاریخی قرمزی کورپی ، دژ و پناهگاه زیر زمینی گلستان و سد مخزنی یامچی موجب شده این شهرستان در فاصله 35 کیلومتری از مرکز استان به عنوان یکی از مناطق مستعد توسعه گردشگری شناخته شود.
,,

,

,

, ,
انتهای پیام/پ
,]
ارسال دیدگاه