کارگر ساختمانی با سقوط از طبقه پنجم جان سالم به در برد+تصاویر

کارگر ساختمانی با سقوط از طبقه پنجم جان سالم به در برد+تصاویر
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک گفت: یک کارگر ساختمانی بر اثر سقوط از طبقه پنجم یک ساختمان در حال ساخت در اراک مصدوم شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اراک امروز؛ مسعود آقا زیارتی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک گفت: در پی تماس کارگران یک کارگاه ساختمانی با سامانه ۱۲۵، مبنی بر سقوط کارگر ساختمانی، ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی اراک به سرعت گروه امداد و نجات ۱۰۳ از ایستگاه مرکز را به خیابان شهید شیرودی (خرم)، کوچه فرهنگ، روبروی بن بست تقوایی رهسپار کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اراک امروز,

آقازیارتی با اشاره به اینکه آتش نشانان بلافاصله بعد از این تماس به محل حادثه رفتند اظهار کرد: بر اثر این حادثه در یک ساختمان در حال ساخت، کارگران در هنگام کار و بتن ریزی بودند که ناگهان یکی از کارگران به علت نامعلوم از طبقه پنجم بر روی سقف طبقه چهارم ساختمان سقوط کرده بود.

,

وی افزود: نیروهای عملیاتی به سرعت خود را به طبقه چهارم رسانده و مرد جوان را که دچار مصدومیت شده بود با استفاده از تجهیزات ویژه نجات و برانکارد به طبقه همکف انتقال دادند.

,

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک خاطرنشان کرد: آتش نشانان به سرعت مصدوم را برای انتقال به مراکز درمانی تحویل امدادگران اورژانس دادند.

,

photo_2018-05-03_18-06-22photo_2018-05-03_18-06-44

, photo_2018-05-03_18-06-22, photo_2018-05-03_18-06-22, photo_2018-05-03_18-06-44, photo_2018-05-03_18-06-44,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه