امام جمعه همدان:

برخی مسئولین، منافع و قدرت طلبی را در اولویت امور خود قرار داده اند!

برخی مسئولین، منافع و قدرت طلبی را در اولویت امور خود قرار داده اند!
امام جمعه همدان با اشاره به سخنان رییسجمهور گفت: رئیس جمهور از وزرا گلایه می‌کند که اگر دیانت اثبات شده باشد مشکلات حل می شود اما برخی متاسفانه منافع و قدرت خود را در اولویت می‌دانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نافع،آیت‌الله غیاث‌الدین طه‌محمدی در خطبه‌های نماز جمعه همدان به میلاد منجی عالم بشریت و هفته سربازلن گمنام امام زمان (عج) اشاره و اظهار کرد:جانفشانی این سربازان قابل تشریح نیست اما اثر آن به وضوح در امنیت دیده می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,

 

,

وی با بیان اینکه شاه ژاندارم تا بن دندان مسلح در منطقه بود گفت: برخی می‌گفتند امام خمینی(ره) با تسبیح به جنگ تانک آمده لیکن در مقابل چشم جهانیان کاخ‌های ظلم ویران شد و جریان ظهور حضرت قائم (عج) نیز چنین خواهد کرد.

,

 

,

امام جمعه شهر همدان عنوان کرد: اینطور که به گوش می‌رسد قرار است در همین ماه‌ ترامپ از برجام خارج شود که در اینصورت دولت و ملت باید به توانمندی‌های داخل اتکا کنند و حتی در غیر این صورت نیز باید به توانمند‌ی‌های داخلی متکی باشیم.

,

 

,

وی متذکر شد: کالا و صنعت و دسترنج کارگران داخلی باید پاس داشته شود و حمایت از تولیدکننده و سرمایه‌گذار داخلی در راستای توانمندسازی و رونق اقتصاد تداوم یابد.

,

 

,

طه محمدی در ادامه با بیان اینکه در اغتشاشات اخیر هدایت اغتشاش از طریق تلگرام صورت می‌گرفت تبیین کرد: باید خدا را شاکر باشیم که تلگرام مسدود شد و قلم از دست دشمن ستانده شد.

,

 

,

وی تأکید کرد: رئیس جمهور از وزرا گلایه می‌کند که اگر دیانت اثبات شده باشد مشکلات حل می شود اما برخی متاسفانه منافع و قدرت خود را در اولویت می‌دانند.

,

 

,

نماینده ولی فقیه در استان همدان در ادامه با بیان اینکه امروز دشمن شبهه‌افکنی می‌کند و در دل‌ها تردید می‌افکند که اگر این شبهات را برطرف نکنیم ممکن است کسانی در دوران غیبت دچار تزلزل شوند گفت: آن چه شایسته بوده در دوران غیبت پیرامون مسائل مهدویت و فرهنگ انتظار برای آگاهی‌بخشی به مردم کار کنیم، انجام نداده‌ایم.

,

 

,

وی همچنین با اشاره به اینکه 8 میلیارد انسان در گمراهی به سر می‌برند و در حال پیروی از طاغوت هستند تشریح کرد: خدا در حق ما منت گذارده که بر در خانه اهل بیت(ع) ارتزاق می‌کنیم.

,

 

,

طه‌ محمدی افزود: شیعه نباید جزو عوام باشد اگرچه امروز هر کس هر مطلبی می‌داند باید در اختیار دیگران بگذارد، اما باید چنان در مسائل مهدویت دارای معرفت باشیم که راه نفوذ را بر دشمن ببندیم.

,

 

,

امام جمعه موقت اسدآباد:از 130 مسجد شهرستان اسدآباد تنها 22 مسجد دارای روحانی است
 

, امام جمعه موقت اسدآباد:از 130 مسجد شهرستان اسدآباد تنها 22 مسجد دارای روحانی است, امام جمعه موقت اسدآباد:از 130 مسجد شهرستان اسدآباد تنها 22 مسجد دارای روحانی است, از 130 مسجد شهرستان اسدآباد تنها 22 مسجد دارای روحانی است,
,

حجت الاسلام علی سیاح در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر اسدآباد با تاکید بر رعایت تقوای الهی و دوری از گناهان، نمازگزاران را به پرداخت زکات تشویق و توصیه کرد و گفت: 32 بار امر واجب زکات در قرآن سفارش شده که موجب دوری از فقر و فراخی روزی میشود.

, جت الاسلام علی سیاح در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر اسدآباد با تاکید بر رعایت تقوای الهی و دوری از گناهان، نمازگزاران را به پرداخت زکات تشویق و توصیه کرد و گفت: 32 بار امر واجب زکات در قرآن سفارش شده که موجب دوری از فقر و فراخی روزی میشود., جت الاسلام علی سیاح در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر اسدآباد با تاکید بر رعایت تقوای الهی و دوری از گناهان، نمازگزاران را به پرداخت زکات تشویق و توصیه کرد و گفت: 32 بار امر واجب زکات در قرآن سفارش شده که موجب دوری از فقر و فراخی روزی میشود.,

 

,  ,  ,

وی با اشاره به اینکه خداوند نعمات زیادی از جمله سلامتی را به انسان عطا کرده است، افزود: دو نوع شکر نعمت وجود دارد که یکی از آنها لسانی و دیگری عملی است.

, وی با اشاره به اینکه خداوند نعمات زیادی از جمله سلامتی را به انسان عطا کرده است، افزود: دو نوع شکر نعمت وجود دارد که یکی از آنها لسانی و دیگری عملی است., وی با اشاره به اینکه خداوند نعمات زیادی از جمله سلامتی را به انسان عطا کرده است، افزود: دو نوع شکر نعمت وجود دارد که یکی از آنها لسانی و دیگری عملی است.,

 

,  ,  ,

امام جمعه موقت اسدآباد دعا کردن را یک نوع عبادت خواند و گفت: نباید انسان از دعا کردن مایوس شود و اگر برخی از دعا مستجاب نمی شود، به مصلحت نیست.

, امام جمعه موقت اسدآباد دعا کردن را یک نوع عبادت خواند و گفت: نباید انسان از دعا کردن مایوس شود و اگر برخی از دعا مستجاب نمی شود، به مصلحت نیست., امام جمعه موقت اسدآباد دعا کردن را یک نوع عبادت خواند و گفت: نباید انسان از دعا کردن مایوس شود و اگر برخی از دعا مستجاب نمی شود، به مصلحت نیست.,

 

,  ,  ,

وی در بخشی از سخنانش با اشاره به اعیاد شعبانیه، از مردم و مسئولان در برابر کوتاهی در آذین بندی و برگزاری مجالس برای امام زمان (عج) انتقاد کرد. وی بااشاره به سالروز بزرگداشت شیخ صدوق گفت: از ایشان حدود 300اثر علمی به یادگار مانده اما در دست نیست.

, وی در بخشی از سخنانش با اشاره به اعیاد شعبانیه، از مردم و مسئولان در برابر کوتاهی در آذین بندی و برگزاری مجالس برای امام زمان (عج) انتقاد کرد. وی بااشاره به سالروز بزرگداشت شیخ صدوق گفت: از ایشان حدود 300اثر علمی به یادگار مانده اما در دست نیست., وی در بخشی از سخنانش با اشاره به اعیاد شعبانیه، از مردم و مسئولان در برابر کوتاهی در آذین بندی و برگزاری مجالس برای امام زمان (عج) انتقاد کرد. وی بااشاره به سالروز بزرگداشت شیخ صدوق گفت: از ایشان حدود 300اثر علمی به یادگار مانده اما در دست نیست.,

 

,  ,  ,

وی با اشاره به سالروز ماما، گفت: خدمات ماماها از بدو تولد تا طول عمر در زندگی هر انسانی در مباحث آموزشی نقش دارند و خدمات آنان قابل تقدیر است.

, وی با اشاره به سالروز ماما، گفت: خدمات ماماها از بدو تولد تا طول عمر در زندگی هر انسانی در مباحث آموزشی نقش دارند و خدمات آنان قابل تقدیر است., وی با اشاره به سالروز ماما، گفت: خدمات ماماها از بدو تولد تا طول عمر در زندگی هر انسانی در مباحث آموزشی نقش دارند و خدمات آنان قابل تقدیر است.,

 

,  ,  ,

وی از شهردار و شورای اسلامی شهر خواست مکانی را برای برپایی نماز میت مسقف کنند.

, وی از شهردار و شورای اسلامی شهر خواست مکانی را برای برپایی نماز میت مسقف کنند., وی از شهردار و شورای اسلامی شهر خواست مکانی را برای برپایی نماز میت مسقف کنند.,

 

,

وی با اشاره به فرارسیدن ماه رمضان، گفت: ماههای رجب و شعبان برای استقبال از ماه رمضان است و در آستانه این ماه نباید مساجد بدون روحانی بمانند. وی با اشاره به وجود 130 مسجد در سطح شهر و روستاهای اسدآباد گفت: متاسفانه در 22 مسجد این شهرستان با حضور امام جماعت نماز برقرار میشود که این یک ضعف بزرگ است.

, وی با اشاره به فرارسیدن ماه رمضان، گفت: ماههای رجب و شعبان برای استقبال از ماه رمضان است و در آستانه این ماه نباید مساجد بدون روحانی بمانند. وی با اشاره به وجود 130 مسجد در سطح شهر و روستاهای اسدآباد گفت: متاسفانه در 22 مسجد این شهرستان با حضور امام جماعت نماز برقرار میشود که این یک ضعف بزرگ است., وی با اشاره به فرارسیدن ماه رمضان، گفت: ماههای رجب و شعبان برای استقبال از ماه رمضان است و در آستانه این ماه نباید مساجد بدون روحانی بمانند. وی با اشاره به وجود 130 مسجد در سطح شهر و روستاهای اسدآباد گفت: متاسفانه در 22 مسجد این شهرستان با حضور امام جماعت نماز برقرار میشود که این یک ضعف بزرگ است.,

 

,  ,  ,

وی اذعان داشت: مساجد بدون روحانی به راه انحراف و کج می رود و می طلبد که مردم و هیات امنای مساجد از اداره تبلیغات و اوقاف این درخواست را داشته باشند.

, وی اذعان داشت: مساجد بدون روحانی به راه انحراف و کج می رود و می طلبد که مردم و هیات امنای مساجد از اداره تبلیغات و اوقاف این درخواست را داشته باشند., وی اذعان داشت: مساجد بدون روحانی به راه انحراف و کج می رود و می طلبد که مردم و هیات امنای مساجد از اداره تبلیغات و اوقاف این درخواست را داشته باشند.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/, انتهای پیام/,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه