مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مطرح کرد؛

اعزام ۳۰ زائر از استان مرکزی به عتبات عالیات

اعزام ۳۰ زائر از استان مرکزی به عتبات عالیات
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان از اعزام ۳۰ زائر این استان به عتبات عالیات از محل موقوفات مرتبط با این نیت خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام حسین دلاوری، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار  دیار آفتاب؛ از اعزام 50 زائر از استان مرکزی به عتبات عالیات از محل موقوفات خبر داد و گفت: صبح امروز در راستای عمل به اجرای امینانه نیات واقفین از محل درآمد و عواید موقوفاتی که نیت اعزام زائرین به عتبات عالیات داشته‌اند، تعداد 50 نفر زائر بار اولی در قالب طرح «زائران حرم حسینی» به زیارت عتبات عالیات اعزام شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,

وی با بیان اینکه این تعداد زائر از محل آستان مقدس امامزاده عبدالله(ع) و آمنه خاتون(س) شهر اراک به عتبات عالیات اعزام شدند، اظهار کرد: یکی از نیات موقوفات کشور که در سامانه جامع به ثبت رسیده اعزام زائران بار اولی به زیارت امام حسین(ع) است.

,

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: طرح ملی زائران حرم حسینی(ع) با هدف اجرای صحیح و امینانه نیات واقفان در موضوعات کمک به زوار عتبات عالیات، زوار فقیر و مستمند و نیز کرایه زوار ائمه با رویکرد شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی از آثار و برکات وقف اجرایی می‌شود.

,

دلاوری با تاکید بر اینکه در برخی از امور نیازمند وقف جدید هستیم، گفت: در زمینه برگزاری مراسمات مذهبی از جمله ولادت‌ها و جشن‌های این روزها، زمینه ازدواج، ترویج فرهنگ و فعالیت‌های قرآنی و حوزه سلامت نیازمند وقف‌های جدید هستیم تا بتوانیم در این عرصه‌ها هم فعالیت‌ها و اقدامات خوبی داشته باشیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه