گزارش تصویری؛
جشنواره فرهنگی ورزشی بومی محلی جنوب غرب کشور درلردگان برگزار شد
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان لردگان؛ از برگزاری مسابقات و جشنواره فرهنگی ورزشی جنوب غرب کشور (بومی محلی روستایی -عشایری) در شهرستان لردگان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عیسی حسنی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان لردگان در گفتگو با خبر نگار سلام لردگان گفت: جشنواره فرهنگی، ورزشی و هنری روستائیان و عشایر جنوب غرب کشور با همت اداره ورزش و جوانان شهرستان لردگان، هیات ورزش روستایی و عشایری و موسسه مردم نهاد ره آوران سلامت جوان نوید لردگان با حضور پنج استان خوزستان، فارس، اصفهان، چهارمحال و بختیاری و کهگلویه و بویر احمد روز جمعه چهاردهم اردیبهشت 97 در شهرستان لردگان با حضور مسئولین کشوری، استانی و شهرستانی برگزار گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام لردگان,در ادامه حمید کریمی مدیر کل ورزش و جوانان استان گفت: پخت غذاهای محلی، ورزش های بومی و محلی(شال بازی، چوب بازی، سوار کاری، الختر، طناب کشی و ...در این جشنواره انجام گرفت که بسیار مورد استقبال واقع شد که اینگونه حرکات در راستای سیاست های ورزش و جوانان کشور می باشد که به دنبال غنی سازی اوقات فراغت روستائیان و عشایر کشور می باشد
کریمی افزود: برگزاری اینگونه جشنواره ها باعث ایجاد تبادل فرهنگی بین استان ما و سایر استان های کشور خواهد شد و باعث رشد فرهنگ و اعتلای فرهنگ ورزش و توسعه ورزش و استعداد یابی درکشور خواهد شد.
در این جشنواره نمایشگاه حمایت از کالای ایرانی نیز دایر بود که با معرفی صنایع دستی و محصولات ساخته شده در شهرستان لردگان بسیار مورد استقبال واقع شد.
گفتنی است؛ در پایان از 85 نفر از مدال آوران رشته های مختلف ورزشی شهرستان تجلیل به عمل آمد.
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
, ,
,
,
, ,
,
, ,
,
,
, ,
,
,
, ,
,
,
, ,
,
,
, ,
,
,
, ,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه