فرماندار تفرش:
چانهزنی آفت توزیع اعتبارات است
فرماندار شهرستان تفرش نقش چانه زنی را در نظام بودجهریزی بسیار برآورد کرد و گفت: بودجه ای که بر اساس چانه زنی شکل گرفته باشد، غلط است و باعث ایجاد این نابرابری ها می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ علی میرزایی، فرماندار شهرستان تفرش با اشاره به اینکه دستیابی به توسعه پایدار و متوازان در کشور نیازمند محرویت زدایی است، گفت: محرومیت زمانی برطرف می شود که اعتبارات به شکل متوازن توزیع شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,میرزایی اظهار کرد: فلسفه توزیع اعتبارات دارایی و سرمایه، رشد و توسعه متوازان است تا عدالت اجتماعی در همه مناطق استان به منصه ظهور برسد.
وی با انتقاد از نحوه توزیع اعتبارات در استان مرکزی ادامه داد: متاسفانه اعتبارات بر اساس جمعیت توزیع می شود نه بر اساس محرومیت که این مهم نمی تواند خیلی به توسعه متوازان استان کمک کند.
فرماندار تفرش با بیان اینکه جمعیت مناطق محروم به نسبت کمتر از سایر مناطق شهری و روستایی بوده و این موضوع باعث می شود تا اعتبارات کمتری به این مناطق اختصاص پیدا کند، ادامه داد: همین موضوع باعث می شود تا جمعیت این مناطق به دلیل نبود امکانات و زیرساخت مهاجرت کنند.
میرزایی اظهار کرد: نمونه این موضوع را می توان در شمال استان در شهرستان های کمیجان، فراهان، تفرش و آشتیان مشاهده کرد که بسیاری از محرومیت ها در حوزه آبرسانی، گاز رسانی و جاده ها وجود دارد؛ در مقابل این محرومیت بخش دیگر استان از همه امکانات جاده ای و... برخودار است.
فرماندار شهرستان تفرش بیان کرد: وجود ۱۱۰ کیلومتر جاده خاکی راه ارتباطی سه شهرستان آشتیان، فراهان و تفرش، ۴۲ روستا فاقد آب شرب، ۲۰ روستا بدون گاز در شهرستان تفرش همگی ناشی از عدم توزیع عادلانه اعتبار و محرومیت این مناطق است.
میرزایی نقش چانه زنی را در نظام بودجهریزی بسیار برآورد و خاطرنشان کرد: بودجه ای که بر اساس چانه زنی شکل گرفته باشد نه بر اساس کارشناسی، غلط است و باعث ایجاد این نابرابری ها می شود.
انتهای پیام/
میرزایی اظهار کرد: فلسفه توزیع اعتبارات دارایی و سرمایه، رشد و توسعه متوازان است تا عدالت اجتماعی در همه مناطق استان به منصه ظهور برسد.
,وی با انتقاد از نحوه توزیع اعتبارات در استان مرکزی ادامه داد: متاسفانه اعتبارات بر اساس جمعیت توزیع می شود نه بر اساس محرومیت که این مهم نمی تواند خیلی به توسعه متوازان استان کمک کند.
,فرماندار تفرش با بیان اینکه جمعیت مناطق محروم به نسبت کمتر از سایر مناطق شهری و روستایی بوده و این موضوع باعث می شود تا اعتبارات کمتری به این مناطق اختصاص پیدا کند، ادامه داد: همین موضوع باعث می شود تا جمعیت این مناطق به دلیل نبود امکانات و زیرساخت مهاجرت کنند.
,میرزایی اظهار کرد: نمونه این موضوع را می توان در شمال استان در شهرستان های کمیجان، فراهان، تفرش و آشتیان مشاهده کرد که بسیاری از محرومیت ها در حوزه آبرسانی، گاز رسانی و جاده ها وجود دارد؛ در مقابل این محرومیت بخش دیگر استان از همه امکانات جاده ای و... برخودار است.
,فرماندار شهرستان تفرش بیان کرد: وجود ۱۱۰ کیلومتر جاده خاکی راه ارتباطی سه شهرستان آشتیان، فراهان و تفرش، ۴۲ روستا فاقد آب شرب، ۲۰ روستا بدون گاز در شهرستان تفرش همگی ناشی از عدم توزیع عادلانه اعتبار و محرومیت این مناطق است.
,میرزایی نقش چانه زنی را در نظام بودجهریزی بسیار برآورد و خاطرنشان کرد: بودجه ای که بر اساس چانه زنی شکل گرفته باشد نه بر اساس کارشناسی، غلط است و باعث ایجاد این نابرابری ها می شود.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه