نماینده مردم تبریز:
برنامه پنجم توسعه کارایی خود را از دست داده است
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: نفس تدوین سند تدبیر توسعه استان را بی عیب می دانم ولی از جزئیان آن بی اطلاعم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، علیرضا منادی سفیدان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی آناج، اظهار کرد: برنامه پنجم توسعه با توجه به اینکه بر اساس درآمد های نفتی طرح ریزی شده و با شرایط اقتصادی حال حاضر کشور هم خوانی ندارد به بازنگری نیاز دارد.
وی خاطرنشان کرد: پیش بینی های اقتصادی برنامه پنجم توسعه تحقق نیافت و این یک ایراد جدی بر این برنامه است.
وی با بیان اینکه به دولت در مورد تدوین چشم اندازی جدید گوشزد کرده ایم و دولت بنا دارد در قالب لایحه ای جدید برنامه های جدید خود به مجلس تحویل دهد.
منادی با بیان اینکه تدوین و اجرای سند تدبیر و توسعه کاری بلند پروازانه است ولی در صورت عملیاتی شدن بسیاری از گره های استانی را باز خواهد کرد، اضافه کرد: بعد از بررسی برنامه پنجم توسعه به این نتیجه رسیدیم که عمل به برنامه پنجم توسعه بدون منابع کلان مالی امکان پذیر نخواهد بود، بنابر این تدوین سند تدبیر و توسعه استان یک ضرورت بود.
وی بر رعایت اصول برنامه ریزی در تدوین این سند تاکید کرد و گفت: باید در تدوین سند تدبیر توسعه نقاط ضعف، قوت، فرصت ها و تهدیدهای صنعت و تجارت استان شناسایی و ارزیابی شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
ارسال دیدگاه