برخورد مینی‌بوس حامل کارگران در محور ساری ـ نکا با چند مصدوم

برخورد مینی‌بوس حامل کارگران در محور ساری ـ نکا با چند مصدوم
رئیس پلیس راه مازندران گفت: مینی‌بوس حامل کارگران فصلی در محور ساری ـ نکا صبح امروز با گاردریل برخورد کرد که این حادثه فوتی دربرنداشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، علیرضا قدمی در گفت‌وگو با خبرنگار ما، اظهار کرد: درحال حاضر شاهد بارش باران به‌صورت مقطعی در ارتفاعات مازندران هشتیم.

وی ادامه داد: آمد و شد خودروها در تمامی محورهای مازندران به‌صورت عادی و روان است.

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به برخورد مینی‌بوس حامل کارگران فصلی در محور ساری ـ نکا با گاردریل صبح امروز، تصریح کرد: اغلب این تصادفات به‌دلیل خستگی و خواب‌آلودگی بوده که لازم است به مقررات توجه کنند.

این مسؤول اضافه کرد: این حادثه فوتی دربر نداشت تنها چند مصدوم بودند که به‌صورت سرپایی در محل حادثه مداوا شدند.

قدمی به انسداد شبانه محور هراز اشاره کرد و افزود: این محدودیت تا 26 اردیبهشت ماه امسال ادامه دارد.

وی در پایان گفت: با توجه به شرایط احتمال ریزش سنگ به‌ویژه زمان بارندگی در محورهای کوهستانی مازندران وجود دارد که لازم است رانندگان با رعایت مقررات و توجه به هشدارها در محورهای استان تردد کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه