logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

بر اثر بارش شدید باران در سیستان وبلوچستان؛

اسکان ۱۴۶ نفر گرفتار در سیلاب حوزه بلوچستان/ از حضور 28 امدادگر تا توزیع 90 تخته پتو در بین سیل زدگان

اسکان ۱۴۶ نفر گرفتار در سیلاب حوزه بلوچستان/ از حضور 28 امدادگر تا توزیع 90 تخته پتو در بین سیل زدگان
مدیر عامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: در سیلاب روز گذشته در حوزه ایرانشهر و سیب سوران، 31خانوار شامل 146نفر اسکان اضطراری داده شده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رسول راشکی در گفت و گو با عصرهامون افزود: با توجه به بارش های روز گذشته و راه افتادن سیلاب و روان آب در بخش هایی از حوزه ایرانشهر و سیب و سوران، امدادگران جمعیت هلال احمر استان از همان ابتدای بارش ها در نقاط حادثه خیز حضور و به ارزیابی منطقه پرداختند.
وی اضافه کرد: پس از شناسایی محل حادثه و یا در خطر افتادن جان برخی از خانوارهای در معرض آسیب ناشی از این روان آب ها ارائه خدمات رسانی به آنها توسط پرسنل، نسروهای امدادگر و نجاتگر این جمعی در حوزه این شهرستان ها آغاز شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان در ادامه تصریح کرد: براساس آخرین آمار، تاکنون به31خانوار شامل ۱۴۶ نفر گرفتار در سیلاب‌های شهرستان‌های ایرانشهر و سیب و سوران اسکان موقت و اضطراری داده شده است که 29مورد آنها در ایرانشهر و دو مورد در سیب و سوران بوده است.
وی با اشاره به این نکته که خوشبختانه در این سیلاب مورد فوتی نداشتیم، افزود: اکثر خسارت‌های وارد شده به شهر بمپور و روستاهای شمس‌آباد و جعفرآباد شهرستان ایرانشهر و روستاهای پسکوه و آدرناک در سیب سوران بوده است.
راشکی با بیان اینکه از روز گذشته تاکنون 6 اکیپ امداد و نجات در قالب 28 امدادگر و نجات‌گر هم‌اکنون مشغول خدمات رسانی به روستاهای سیل زده در مرکز استان هستند، ادامه داد: تا کنون 31 تخته چادر، 90 تخته پتو، 8 تخته موکت و اقلام دیگری نظیر فانوس، والر، ست ظروف، کنسروجات، برنج و کلمن آب نیز بین آسیب دیدگان توزیع شده است.
وی با اشاراه به اینکه تا پایان وقت امروز خدمات رسانی به آسیب دیدگان این سیلاب به اتمام می رسد، خاطر نشان کرد: نیروهای جمعیت هلال احمر در شهرستانهای سیب و سوران و ایرانشهر خدمات رسانی به آسیب دیدگان را انجام داده اند و نیازی به اعزام نیرو از شهرهای اطراف و یا استانهای دیگر وجود نداشته است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه