logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

برجام درس عبرت تاریخی برای آسان فهمان داخلی و شیطان فکران خارجی

برجام درس عبرت تاریخی برای آسان فهمان داخلی و شیطان فکران خارجی
دشمنان و معاندین غربی و عربی و رژیم صهیونیستی بدانند که براساس وعده الهی حق پیروز است و باطل نابودشدنی است که برجام هم درس عبرت تاریخی برای آسان فهمان داخلی و هم برای شیطان فکران خارجی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  رودان نیوز؛ پس از ۸ سال نشست و برخاست های زیاد و رفت و آمدهای فراوان بستری بوجود آمد که پایان آن تولد نوزادی ناقص الخلقه با عنوان برجام شد، به اشتراک رسیدن نظراتی که از یک طرف نمایندگان حق مطلق و از سوی دیگر نمایندگان باطل بودند، البته که در این گیرو وار رهبر فرزانه و هوشمند انقلاب اسلامی چه خوش فرمودند که آمریکا قابل اعتماد نیست، لکن برای نشان دادن حسن نیت و اثبات دروغ بودن ادعاهای کذب آمریکا و نوچه هایش، جمهوری اسلامی پای میز مذاکره نشست و نهایت این شد که دنیا فهمید ایران اهل منطق و حق است و آمریکا اهل شیطنت و باطل است، به همین دلیل پس از امضاء توافق، آمریکایی ها در اجرای تعهدات خود طفره رفتند و مانع تراشی کردند و سرانجام از آن خارج شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودان نیوز,

رییس جمهور آمریکا که نه سیاست دارد و نه فهم صحیح، مشغول بازی کردن با این برجام بی جان شد و فکر می کند که اگر از برجام خارج شود به جمهوری اسلامی ضربه می زند و خود دست بالا دارد. اما ترامپ باید بداند که خروج آمریکا از برجام یعنی پایان دادن به آبروی دروغین آمریکا در دنیا و تحکیم مواضع و معرفی منطق روشن اسلام برای ملت های آزاده دنیا می شود که الحمدالله با خروج ترامپ از برجام این امر محقق شد و بزودی شاهد زوال و نابودی آمریکای جنایتکار و هم پیمانانش خواهیم بود.

,

جمهوری اسلامی و ملت رشید و آمریکا خوردکن ایران در ۴۰ سال گذشته به درستی با تکیه بر رهبری قدرتمند خود و بکارگیری احکام نورانی اسلام و قرآن همواره راه خود را ادامه داده و خواهد داد، ترامپ و امثال ترامپ در دنیا موانع های ساده ای هستند که حرکت عظیم نظام مقدس جمهوری اسلامی، آنان را له خواهد کرد و وحشت آنان هم از همین موضوع است پس دشمنان و معاندین غربی و عربی و رژیم صهیونیستی بدانند که براساس وعده الهی حق پیروز است و باطل نابودشدنی است که برجام هم درس عبرت تاریخی برای آسان فهمان داخلی و هم برای شیطان فکران خارجی شد.

,

ملت و نظام ایران اسلامی به فضل خدا خواهد ماند و آمریکا و دیگران در دریای خشم مسلمانان بویژه ملت بزرگ ایران غرق خواهند شد و چه بخواهند و چه نخواهند پرچم حق در بالای کاخ های آنان به اهتزاز در خواهد آمد و آن روز دیر نیست و دیگر از ظالم خبری نخواهد بود. به امید آن روز ان شاالله.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه