اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جزئیات توزیع سبد غذایی رمضان

جزئیات توزیع سبد غذایی رمضان
سرپرست دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت رفاه با اشاره به اینکه توزیع سبد غذایی تا هفته آینده انجام می شود، گفت: نیازمندان مرحله به مرحله شناسایی می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مریم‌السادات میرمالک ثانی در مورد توزیع سبد غذایی ماه مبارک رمضان اظهار کرد: سیزدهمین مرحله توزیع سبد غذایی آغاز شده و تا هفته آینده به حساب سرپرست خانوار واریز می‌شود.

وی گفت: خانواده یک نفره حداقل ۳۵ هزار تومان و براساس بُعد خانوار تا حداکثر ۱۳۰ هزار تومان به حساب سرپرستان واریز خواهد شد.

میرمالک ثانی با اشاره به اینکه مددجویان بهزیستی و کمیته امداد این سبد را دریافت می‌کنند، افزود: علاوه بر افراد تحت پوشش، سایر اقشار نیازمند شناسایی شده که به آن‌ها اطلاع‌رسانی شده و در این مرحله سبد غذایی را دریافت خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه شناسایی نیازمندان بر اساس طرح دولت و وزارت رفاه، مرحله به مرحله انجام می‌شود، تصریح کرد: افرادی که نیازمند هستند، اما هنوز به آن‌ها اطلاع‌رسانی نشده، مرحله به مرحله شناسایی، به لیست توزیع اضافه خواهند شد و نیازی به مراجعه این افراد وجود ندارد.

سرپرست دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت رفاه تأکید کرد: چنانچه مشمولان سبد غذایی، اعتباری به حسابشان واریز نشد، می‌توانند به واحد مددکاری نهاد‌های حمایتی و همچنین ادارات کار در استان‌های مختلف مراجعه و با ارائه کد ملی سرپرست خانوار، میزان اعتبار و صحت آن را مطلع شوند.

وی گفت: همچنین در راستای حمایت غذایی از نیازمندان، طرح‌های مختلفی مانند سوءتغذیه کودکان نیازمند که به شکل ارائه یک وعده غذای گرم در روستامهد‌ها اجرا می‌شود و همچنین طرح‌های دیگری نیز در حوزه امنیت غذایی، علاوه بر سبد غذایی در طول سال اجرا می‌شود.

میرمالک ثانی اظهار کرد: هدف وزارت رفاه این است که در صورت تأمین اعتبار، به جای اینکه سالی دوبار سبد غذایی ارائه شود، در تعداد دفعات بیشتری میان نیازمندان سبد را توزیع کنیم.

سرپرست دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت رفاه تصریح کرد: پس از اینکه کارت سرپرستان خانوار شارژ شد، آن‌ها می‌توانند به فروشگاه‌هایی مانند رفاه، اتکا، افق کوروش، سپه، شهروند، تعاونی‌های فرهنگیان و ... مراجعه کنند و به دلخواه اقلام غذایی را تهیه نمایند. همچنین اعتبار این کارت، سوخت نمی‌شود و نیازی به عجله از سوی افراد تحت پوشش وجود ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

منبع: فارس

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه