logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

شهردار قرچک:

افزایش استفاده از خودروهای شخصی موجب بار ترافیکی معابر و آلودگی هوا می شود

افزایش استفاده از خودروهای شخصی موجب بار ترافیکی معابر و آلودگی هوا می شود
شهردار قرچک گفت: افزایش استفاده از خودروهای شخصی موجب شده بار ترافیکی معابر بیشتر شده و آلودگی هوا افزایش یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قرچک آنلاین;محمد آقا میربابائی از بابلسر با هدف ترویج فرهنگ دوچرخه سواری و گردشگری از اول تیر95 با شعار گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم در حال رکاب زدم شهر به شهرکشور می باشد و در این مسیر از گذر قرچک با شهردار این شهر دیدار و گفتگو کرد.
محسن شریف شهردار قرچک در این دیدار اظهار داشت: افزایش استفاده از خودروهای شخصی موجب شده بار ترافیکی معابر بیشتر شده و آلودگی هوا افزایش یابد و بهترین راهکار برای رفع این مشکل استفاده از حمل و نقل عمومی و دوچرخه است که ضمن در دسترس بودن به لحاظ هزینه هم باصرفه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین;, قرچک آنلاین,
,

وی با بیان اینکه دوچرخه سواری چندین مزیت مهم دارد که مهم‌ترین آن کمک به سلامتی افراد است، افزود: در شرایط فعلی با توجه به میزان آلودگی بالای هوا در روزهای مختلف سال، احیای فرهنگ دوچرخه سواری از طرح‌های کاهش آلایندگی است.
شریف گفت: ترویج فرهنگ استفاده از دوچرخه برای حفاظت از محیط زیست و کاهش آلودگی و سبک زندگی مناسب در جامعه امری مهم و سازنده است.
وی با اشاره به نقش استفاده از دوچرخه در کاهش آلودگی هوا، بیان کرد: هر چه کمتر از وسیله نقلیه گاز سوز و بنزین سوز استفاده شود برای جامعه مطلوب تر و در پاکداشت محیط زیست مهم خواهد بود.
شهردار قرچک خاطرنشان کرد: ورزش، موجب نشاط، شادابی و سلامتی جامعه می‌شودو ‌ ترویج فرهنگ دوچرخه سواری، راهکاری اساسی در کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی و حجم ترافیک شهری دارد و دوچرخه سواری در کنار حفظ محیط زیست، نشاط و شادابی اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.
انتهای پیام/

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه