رئیس سازمان توسعه تجارت:
افزایش صادرات خراسان رضوی به کشورهای همسایه را در دستور کار داریم
رئیس سازمان توسعه تجارت گفت : افزایش صادرات به کشورهای همجوار با استان خراسان رضوی مانند افغانستان، تاجیکستان، ازبکستان و ترکمنستان را در دستور کار قرار داده ایم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از صبح توس،از مشهد، ولیالله افخمی راد در حاشیه افتتاح یکی از واحدهای صنعتی تولید فرش ماشینی خراسانرضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت در نظر دارد ریسک تجارت با کشورهای همسایه همچون افغانستان و کشورهای آسیای میانه را کاهش دهد .
, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح توس, صبح توس, از مشهد، ,وی افزود: طبق برنامه ریزیهای انجام شده و با توجه به نگاه ویژه دولت به حوزه صادرات ، افزایش صادرات به کشورهای همجوار با استان خراسان رضوی مانند افغانستان، تاجیکستان، ازبکستان و ترکمنستان را در دستور کار قرار داده ایم.
,افخمی راد تصریح کرد: خراسان رضوی نقش عمده ای در صادرات کشور دارد و در این زمینه تا کنون با موفقیت عمل کرده است .
,معاون وزیر، صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: واحد صنعتی تولید فرش ماشینی خراسانرضوی با استفاده از تکنولوژی و امکانات روز به بهره برداری رسیده است و قطعا بهره گیری از چنین امکاناتی سطح صادرات را افزایش خواهد داد .
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه