تحقق وعده وزارت بهداشت در ایجاد 40 پایگاه هوایی در کشور

تحقق وعده وزارت بهداشت در ایجاد 40 پایگاه هوایی در کشور
رییس سازمان اورژانس کشور در مراسم رونمایی از ۶ بالگرد اورژانس هوایی، ضمن اشاره به توسعه و گسترش ناوگان هوایی و زمینی اورژانس در سال‌های اخیر، ایجاد 40 پایگاه هوایی در کشور را تحقق وعده وزارت بهداشت در این حوزه معرفی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رسانه خبری سلامت سپید پوش، پیرحسین کولیوند رییس سازمان اورژانس کشور، در آیین رونمایی از شش فروند بالگرد پیشرفته اورژانس هوایی با اعلام اینکه با اضافه شدن این بالگردها به ناوگان هوایی اورژانس کشور، وعده وزیر بهداشت درباره ایجاد 40 پایگاه خبری تحقق یافت، از اضافه شدن 6 بالگرد دیگر به ظرفیت اورژانس کشور در آینده نزدیک خبر داد و گفت :  « امروز با رونمایی از این 6 فروند بالگرد، تعداد بالگردهای اورژانس هوایی به 40 فروند افزایش یافت.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رسانه خبری سلامت سپید پوش, رسانه خبری سلامت سپید پوش,

کولیوند در ادامه درباره توسعه اورژانس زمینی، از اضافه شدن موتورلانس و آمبولانس‌های جدید به ناوگان زمینی اورژانس پیش‌بیمارستانی خبر داد و تصریح کرد: «در حوزه اورژانس زمینی از زمان دولت یازدهم تا کنون دو هزار و 400 دستگاه آمبولانس به ظرفیت اورژانس اضافه شده است و به زودی 400 دستگاه آمبولانس جدید نیز در کشور توزیع خواهد شد و هم ‌چنین اضافه شدن  500 موتورلانس و یک هزار دستگاه آمبولانس دیگر نیز در دستور کار قرار دارد که در حال خریداری است و با اضافه شدن آن‌ها انشاالله شاهد بهبود و ارتقا سرعت و  کیفیت امدادرسانی در کشور خواهیم بود.»

,
وی با بیان اینکه حدود 65 درصد از مصدومان و بیماران منتقل شده توسط اورژانس هوایی، مستقیما وارد اتاق عمل شدند، تمامی خدمات اورژانس پیش‌بیمارستانی را رایگان اعلام کرد و اورژانس را  تنها دستگاهی دانست که ارائه خدمات به بیماران را به‌صورت رایگان انجام می‌دهد.
, ،,

انتهای متن/*

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه