معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی:
مراسم سالگرد امام راحل در ۷۰ نقطه استان مرکزی برگزار میشود
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: تدابیر لازم برای برگزاری مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) در استان مرکزی اندیشیده شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ مهدی زندیه وکیلی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی در حاشیه دومین جلسه ستاد برگزاری مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) گفت: اولین جلسه ستاد با حضور استاندار برگزار و مقرر شد، کمیته های هفتگانه ستاد، هماهنگی های لازم را بعمل آورده و گزارش اقدامات خود را به ستاد ارائه دهند که در این جلسه اقدامات آنان مورد بررسی و کمبودها برطرف شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,زندیه وکیلی اظهار کرد: برای اعزام ۷۰۰۰ نفر از استان مرکزی برای شرکت در مراسم بیستو نهمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) در تهران، تدابیر لازم اندیشیده شده و هماهنگی های لازم برای ایاب و ذهاب، امور فرهنگی، بهداشت و درمان و غیره صورت گرفته و هیچ مشکلی نخواهیم داشت.
وی ادامه داد: علاوه بر اعزام زائران سه شهر اراک، ساوه و زرندیه به تهران، هماهنگی های لازم برای برگزاری دو مراسم ویژه سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) در شهرستانهای اراک و خمین خواهیم داشت. همچنین در ۷۰ نقطه از استان مرکزی به عنوان استان امام(ره) مراسم ۱۴ خرداد و در ۲۰ نقطه نیز مراسم سالگرد قیام ۱۵ خرداد برگزار خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی ابراز امیدواری کرد: انشاالله با حضور گرم مردم شریف استان مرکزی و برنامه ریزیهای صورت گرفته، مراسم ۱۴ و ۱۵ خرداد با حضور پرشور مردم ولایی در سطح استان داشته باشیم.
انتهای پیام/
زندیه وکیلی اظهار کرد: برای اعزام ۷۰۰۰ نفر از استان مرکزی برای شرکت در مراسم بیستو نهمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) در تهران، تدابیر لازم اندیشیده شده و هماهنگی های لازم برای ایاب و ذهاب، امور فرهنگی، بهداشت و درمان و غیره صورت گرفته و هیچ مشکلی نخواهیم داشت.
,وی ادامه داد: علاوه بر اعزام زائران سه شهر اراک، ساوه و زرندیه به تهران، هماهنگی های لازم برای برگزاری دو مراسم ویژه سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) در شهرستانهای اراک و خمین خواهیم داشت. همچنین در ۷۰ نقطه از استان مرکزی به عنوان استان امام(ره) مراسم ۱۴ خرداد و در ۲۰ نقطه نیز مراسم سالگرد قیام ۱۵ خرداد برگزار خواهد شد.
,معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی ابراز امیدواری کرد: انشاالله با حضور گرم مردم شریف استان مرکزی و برنامه ریزیهای صورت گرفته، مراسم ۱۴ و ۱۵ خرداد با حضور پرشور مردم ولایی در سطح استان داشته باشیم.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه