کشف بیش از ۱۰ میلیارد کالای قاچاق در چهارمحال و بختیاری

کشف بیش از ۱۰ میلیارد کالای قاچاق در چهارمحال و بختیاری
فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری از کشف محموله کالای قاچاق به ارزش ۱۰ میلیارد ریال در شهرکرد خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار "غلامعباس غلام زاده"  فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار بام ایران خبر ؛ با اعلام این خبر گفت: به دنبال کسب خبری مبنی بر دپوی کالای قاچاق در شهرستان شهرکرد، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پس از هماهنگی با مقام قضائی طی بازرسی از این انبار 592 طاقه پارچه به ارزش10 میلیارد ریال کشف و یک نفر نیز دستگیر شد.

سردار غلام زاده در پایان با اشاره به معرفی متهم به مرجع قضائی تصریح کرد: نیروی انتظامی استان پیرو تاکیدات مقام معظم رهبری و برای حمایت از اقتصاد مقاومتی و تولید داخلی برخورد قاطع و قانونی با قاچاقچیان کالا را همواره در دستور کار دارد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر ,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه