مدیر برق شهرستان چرام خبر داد؛
احداث شبکه روشنایی معابر بلوارهای اصلی شهر چرام شروع شد
مدیر برق شهرستان چرام در گفت و گو با خبرنگاران از تکمیل و احداث شبکه روشنایی معابر تعدادی از بلوارهای اصلی شهر چرام همچون بلوارشهیدان سروش نژاد و انتهای بلوار شهید رجایی و روستاهای شهرک بناری و دلی باریک این شهرستان تا پایان تیرماه خبرداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چرام،مدیر برق شهرستان چرام در گفت و گو با خبرنگاران از تکمیل و احداث شبکه روشنایی معابر تعدادی از بلوارهای اصلی شهر چرام همچون بلوارشهیدان سروش نژاد و انتهای بلوار شهید رجایی و روستاهای شهرک بناری و دلی باریک این شهرستان تا پایان تیرماه خبرداد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چرام,سیدمحمد برزین زاده گفت: با همکاری شهردار و اعضای محترم شورای اسلامی شهر چرام عملیات اجرایی روشنایی معابر بلوار شهیدان سروش نژاد و انتهای بلوار شهید رجایی شروع شده و پایه های فلزی آن نصب شد .
,وی افزود:اعتبار لازم برای تکمیل شبکه روشنایی بلوار شهیدان سروش نژاد و انتهای بلوار شهید رجایی را ۷۰۰ میلیون ریال است.
,مدیر برق شهرستان چرام افزود: در چند ماه گذشته سال جاری با همکاری و همراهی بخشداران دو بخش مرکزی و بخش سرفاریاب شبکه روشنایی معابر تعداد زیادی از روستاها شهرستان از جمله روستای تنگ انار ،ده منصور،گوشه وسطی ،تل سیاه و چال باغ در بخش سرفاریاب و روستاهای شهرک کره شهبازی، پیر حاجتی ،بلدان و بردیان اصلاح شد و عملیات اجرای یروستاهای شهرک بناری و دلی باریک در دستور کار قرار گرفته است.
,وی همچنین گفت: در هفته جاری شبکه روشنایی معابر بلوار اصلی شهر سرفاریاب و جاده سلامت شهر چرام تکمیل و راه اندازی شدند، برزین زاده اظهار امیدواری کرد تا پایان امسال با پیگیری و جذب اعتبار لازم بتواند تمام معابر روستایی و شهری فاقد شبکه روشنایی شهرستان را از نعمت روشنایی مطلوب بهره مند کنیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه