با حضور مردم و مسئولان برگزار شد؛
مراسم سالگرد ارتحال امام در شرق اصفهان/ تصاویر
کارشناس حوزه گفت: امام خمینی(ره) تنها مردی بود که در آن زمان در برابر استکبارگران و ابرقدرت ها ایستاد و با استعانت از خدا و وحدت مردم توانست این انقلاب را برای ما به ارمغان بیاورد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ مراسم بزرگداشت بیست و نهمین سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران بعد از ظهر گذشته با حضور مسئولان منطقه و مردم انقلابی شهر حسن آباد در مسجد جامع این شهر برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,کارشناس حوزه با اشاره به شخصیت اخلاقی، علمی و مذهبی امام خمینی(ره) گفت: حضرت امام خمینی(ره) پـس از انبیاء بزرگ الهی و معـصومان(ع) از کم نظیرترین و ممتازترین شخصیت های تاریخ بشریت است که با اندیشه های بلند الهی و تلاشهای صادقانه خویش مسیر تاریخ را دگرگون کرده و سر منشاء تحولات عظیمی در ایران و جهان شد.
,حجه السلام شیخ علی محمد منصوری افزود: امام خمینی(ره) تنها مردی بود که در آن زمان در برابر استکبارگران و ابرقدرت ها ایستاد و با استعانت از خدا و وحدت مردم توانست این انقلاب را برای ما به ارمغان بیاورد و وظیفه همه ماست در مسیر اهداف آن مرد فرزانه باشیم.
,وی با اشاره به تحولات جهان امروزی اظهار کرد: امروز با توجه به دشمنی های بسیاری از کشورها با ایران باید همه مردم همانند سال 57 پشت سر رهبری حرکت کنیم و با پیروی از دستورات و نصایح ایشان در میدان عمل پیروز باشیم.
,کارشناس حوزه با اشاره به موضوع برجام گفت: رهبر انقلاب اسلامی در مورد بی اعتمادی نسبت به دشمنان خصوصا امریکا همیشه گوشزد می کردند و امروز در عمل ما دیدیم که این کشور با خروج از برجام عملا بی اعتمادی خود را نشان داد کشورهای جهان بدانند که به این گونه کشورها نباید اعتماد کنیم.
,وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص روابط به کشورهای اروپای گفت: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری باید مسئولان ما توجه کافی داشته باشند و هر جا و مکانی که منافع مردم ایران به خطر می افتد حتما باید مسئولان از این روابط اجتناب کنند.
,حجت الاسلام منصوری در ادامه با اشاره به شعار سال 97 حمایت از تلید و کالای ایرانی گفت: همه ما می توانیم با تولید و مصرف تولیدات داخلی به رشد اقتصادی خوبی دست پیدا کنیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه