در دومین شب از لیله القدر صورت گرفت؛

ندای «الهی العفو » دومین شب از لیالی قدر در کرمان طنین‌انداز شد

ندای «الهی العفو  » دومین شب از لیالی قدر در کرمان  طنین‌انداز شد
در شب بیست‌ و یکم ماه مبارک رمضان، مساجد و حسینیه‌ها مملو از مردمانی است که آمده‌اند تا با خدای خود درد دل و راز و نیاز کنند. این شب مصادف با سالروز شهادت حضرت امیرالمومنین علی (ع) است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از " راه ارمان  "پیر و جوان، بزرگ و کوچک، زن و مرد همگی در دومین شب از لیالی قدر در مساجد ، تکایا  و حسینیه‌های استان کرمان  حضور یافتند تا از سودای دل اشک پشیمانی بریزند و از خدای مهربان طلب عفو و بخشش کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیر و جوان، بزرگ و کوچک، زن و مرد همگی در دومین شب از لیالی قدر در مساجد ، تکایا  و حسینیه‌های استان کرمان  حضور یافتند تا از سودای دل اشک پشیمانی بریزند و از خدای مهربان طلب عفو و بخشش کنند.,

سخنرانان مراسم مذهبی در وصف شهید محراب سخنرانی می‌کنند و مداحان در سوگ امام اول شیعیان به مرثیه سرایی می‌پردازند. به هر گوشه از شهر که بنگری ندای «الغوث» مردم را می‌شنوی.

,

قرائت دعای جوشن کبیر و اندیشیدن به عمق معنای آن از جمله دعاهایی است که در این شب خوانده می‌شود و مردم با دم مسیحایی این دعا، احیای خویش را برگزار می‌کنند و با اشکی که می‌ریزند، از خداوند متعال می‌خواهند توبه آنها را پذیرفته و قلم عفو به گناهان‌شان بکشد.

,
 
,
کرمان 
,
 
,
, ,
, ,
, , , , , ,
 
,
 
,
 
,
 
,
شهرستان رفسنجان 
,
 
,
, , , , , , , , , ,
 
,
 
,
رابر 
,
 
,
, , , , , , , , , , ,
, ,
 
,
 
,
خبر در حال تکمیل است ...
,
 
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه