مدیرکل بهزیستی استان قزوین اعلام کرد:

پرداخت 76 فقره تسهیلات مشاغل خانگی به مددجویان بهزیستی

پرداخت 76 فقره تسهیلات مشاغل خانگی به مددجویان بهزیستی
مدیرکل بهزیستی استان قزوین گفت: در سال گذشته نیز تسهیلات مشاغل خانگی به ۷۶ فقره از طرح‌های متقاضیان به صورت قرض الحسنه پرداخت شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا وارثی در گفت‌وگو با  صبح قزوین اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۲ نفر از مددجویان این نهاد در سامانه طرح مشاغل خانگی ثبت نام کرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی افزود: تسهیلات بانکی به طرح‌های مشاغل خانگی تا سقف ۵۰ درصد تسهیلات کسب و کار به مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال به صورت قرض الحسنه به متقاضیان پرداخت می‌شود. 

مدیرکل بهزیستی استان قزوین تصریح کرد: تاکنون ۳۲ مددجوی بهزیستی قزوین در طرح مشاغل خانگی ثبت نام کرده اند و از این تسهیلات برخوردار خواهند شد و اقساط تسهیلات نیز ۳۶ ماهه است. 

وی یادآورشد: در سال گذشته نیز تسهیلات مشاغل خانگی به ۷۶ فقره از طرح‌های متقاضیان به صورت قرض الحسنه پرداخت شد. 

وارثی افزود: از این تعداد ۴۰ فقره تسهیلات به ارزش ۴ میلیارد ریال به زنان سرپرست خانوار اختصاص یافت. 

این مسئول گفت: صنایع دستی، پوشاک سنتی، صنایع فرش، چاپ‌های سنتی، پرورش طیور و حشرات، تولید ماهیان زینتی و آکواریومی، خدمات کشاورزی و دامپروری از جمله مشاغل ایجاد شده در سال گذشته است. 

وی عنوان کرد: برای متقاضیانی که مدارک حرفه آموزی ندارند، کلاس‌های آموزشی از طریق ادارات فنی و حرفه ای و میراث فرهنگی برگزار می‌شود.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه