معرفی زنان ایثارگر زنجانی/
بانوی ایثارگر زنجانی و حضور در نخستین تظاهرات
زهرا حیدری بانوی ایثارگر زنجانی است که در نخستین تظاهرات زنان ایران در دوران خفقان حضور داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از موج رسا, زهرا حیدری از جمله بانوان پیشرو در فعالیت های انقلابی بانوان زنجانی است که در تظاهرات بانوان زنجانی علیه رژیم پهلوی نیز حضور داشت.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, موج رسا,این بانوی ایثارگر زنجانی همواره در صحنه های دفاع از نظام اسلامی حضور داشته و امروز هم این سنگر را رها نکرده است.
,این بانوی زنجانی در همایش بزرگداشت اولین راهپیمایی زنان زنجانی در شهریور 57، که با حضور بانوان پیشرو انقلابی و مدیران و مسئولان استان زنجان برگزار شد، تندیس خود را از دست استاندار زنجان دریافت کرد.
,این بانوی ایثارگر زنجانی در گفت و گو با خبرنگار موج رسا با اشاره به اینکه در نخستین تظاهرات بانوان زنجانی در دوران انقلاب 22 سال داشتم، افزود:وقتی شنیدم بانوان زنجانی می خواهند در این راهپیمایی شرکت کنند من نیز نتوانستم دین خود را ادا نکنم.
, موج رسا,زهرا حیدری با بیان اینکه در آن هنگام دارای چهار فرزند بودم، افزود: لحظه ای برای حضور در تظاهرات به خود تردید راه ندادم.
,این بانوی ایثارگر با اشاره به اینکه در حال حاضر دارای پنج فرزند است، خاطرنشان کرد: تظاهرات بانوان زنجانی نقش موثری در ادامه روند فعالیت های انقلابی داشت.
,وی با بیان اینکه شرکت در تظاهرات را دین خود می دانستم، یادآور شد: در حال حاضر نیز برای اسلام جان خود را فدا می کنم.
,حیدری با اشاره به اینکه تظاهرات در خیابان استانداری سابق آغاز شد، افزود: با فرار شاه این خیابان به نام خیابان شهدا معرفی شد.
,وی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت معرفی الگوهای ایثار در جامعه تاکید کرد و گفت: الگوهایی مثل ما خیلی به جامعه معرفی نشده اند.
,این بانوی زنجانی با بیان اینکه حجاب ما الگوی جوانان است، خاطرنشان کرد: باید جوانان با ما آشنا شوند تا خود راه درست را انتخاب کنند.
,گفتنی است، در همایش نخستین راهپیمایی بانوان زنجانی،عشرت وثوق، مهین محمدنژاد زنجانی، اقدس بیگلری، زهرا حیدری، زهرا علمی فرد، منیره قریشی، ایران صانعی، فخرالسادات موسوی، مه لقا صراط نهایی، ژاله همتیان، رویا رفیعی، ایران غلامی و خانم موسوی مورد تجلیل قرار گرفتند.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه