شهردار باقرشهر خبر داد:
ساخت درمانگاه شبانه روزی در باقرشهر
شورای اسلامی باقرشهر با لایحه ساخت درمانگاه شبانه روزی موافقت و طرح این در مانگاه را به تصویب رساند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ شهردار باقرشهر در گفتوگو با خبرنگار باقرشهر نیوز، از تصویب طرح ساخت درمانگاه شبانه روزی در کوی دانش باقرشهر خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, باقرشهر نیوز, باقرشهر نیوز,ناصری پور گفت: با عنایت به کمبود سرانه های بهداشتی در شهر باقرشهر در اقدامی خوب شورای اسلامی باقرشهر با لایحه ساخت درمانگاه شبانه روزی موافقت و طرح این در مانگاه را به تصویب رساند.
,شهردار باقرشهر گفت: با توجه به اینکه درمانگاه شبانه روزی و ایجاد مراکز بهداشتی مناسب برای خدمات دهی مطلوب به شهروندان دغدغه شهرداری و شورای اسلامی باقرشهر است در همین راستا طرح ساخت درمانگاهی شبانه روزی با اعتباری به مبلغ 9 میلیارد ریال از محل پرداخت عوارض خدمات شهری اتباع خارجی در زمینی به متراژ ۶۰۰ متر مربع و در سه طبقه در کوی دانش باقرشهر جهت فعالیت شبانه روزی به تصویب رسید و کار ساخت آن به زودی شروع خواهد شد.
,گفتنی است؛ با تاکید شورای اسلامی باقرشهر این درمانگاه باید به صورت شبانه روزی و یک طبقه آن مختص به تصویربرداری باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه