اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نیویورک تایمز:ترامپ مقابل اون لحنی چاپلوسانه داشت

نیویورک تایمز:ترامپ مقابل اون لحنی چاپلوسانه داشت
یک روزنامه مشهور آمریکایی نگاهی خاص به دیدار اخیر سران ایالات متحده و کره شمالی در سنگاپور انداخته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  یک روزنامه مشهور آمریکایی نگاهی خاص به دیدار اخیر سران ایالات متحده و کره شمالی در سنگاپور انداخته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش روزنامه نیویورک تایمز، نشست سنگاپور به عنوان الگویی برای دیپلماسی فراز و نشیب‌های خاص خود را داشت، ولی به عنوان یک ساختار و پلتفرم برای ارائه هنر فردی ترامپ، خوب و رضایت بخش بوده است.

,

این روزنامه آمریکایی افزود: ترامپ در این نشست در بهترین حالت رفتاری خود در برخورد با دیکتاتور‌ها قرار داشته است. ترامپ که پیش از این رهبر کره شمالی را تهدید کرده بود و او را مردک موشکی خوانده بود، و نسبت به آتش و خشمی که هرگز جهان آن را ندیده است مقام‌های پیونگ یانگ را تهدید نموده بود، این بار در نشست سنگاپور تصمیم گرفت تا رفتار خود را تغییر دهد و با یک حمله جادویی و افسونگرانه با کیم جونگ اون برخورد کند.

,

در حالی که جهان با نگرانی و دغدغه فراوان به ترامپ نگاه می‌کرد، ولی رئیس جمهور آمریکا لحنی دوستانه و حتی چاپلوسانه در برابر رهبر کره شمالی داشت. رهبران دو کشور لبخند می‌زدند و رفتاری دوستانه داشتند و به نظر می‌رسید دست دادن ۱۳ ثانیه‌ای آن‌ها می‌خواهد برای ابد ادامه داشته باشد.

,

برخورد محبت آمیز ترامپ با یکی از بدنام‌ترین رهبران جهان تحت هر شرایطی بسیار قابل توجه بوده است. این در شرایطی است که ترامپ اخیرا از جاستین ترودو نخست وزیر کانادا یکی از نزدیک‌ترین متحدان آمریکا به شدت انتقاد کرده و او را فردی بسیار ضعیف و متقلب توصیف کرده است.

,

نیویورک تایمز افزود: ترامپ خواه چیزی درباره تاریخ یا سیاست بداند یا درک درستی از این مسائل نداشته باشد، ولی حس عمیقی در نحوه برخورد و تعامل با رهبران اقتدارگر که به دنبال مشروعیت و احترام هستند، دارد.

,

همه کسانی که ترامپ را می‌شناسند گفته اند که این مساله مشکوک است که نشان دادن احترام ترامپ در برابر رهبر کره شمالی صرفا یک مانور دیپلماتیک بوده باشد. ترامپ علاقه زیادی به آدم‌های قوی دارد. هر چه این رهبران اقدامات بی رحمانه تری برای حفظ قدرت داشته باشند، ترامپ بیشتر به آن‌ها احترام می‌گذارد. تنها به پاسخ ترامپ به خبرنگار ان بی سی توجه کنید، زمانی که از او پرسید چرا با توجه به همه کشتار‌ها و آدمکشی‌های کیم جونگ اون، باز هم با او دیدار کردید، ترامپ به راحتی رهبر کره شمالی را ستایش کرد و او را فردی بااستعداد خواند.

,

منبع: تسنیم

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه