بررسی مشکلات حق آبه روستای محمود آباد و کبوتردره در بخشداری مرکزی فیروزکوه
جلسه ای با عنوان بررسی مشکل حق آبه روستای محمودآباد و کبوتردره با حضور نمایندگان این دو روستا، مسئول امور آب شهرستان و به ریاست بخشدار مرکزی، در بخشداری مرکزی برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری دیمه نیوز، جلسه ای با عنوان بررسی مشکل حق آبه روستای محمودآباد و کبوتردره با حضور نمایندگان این دو روستا، مسئول امور آب شهرستان و به ریاست سید علی رحیمی، بخشدار مرکزی، در بخشداری مرکزی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری دیمه نیوز,در این جلسه سید علی رحیمی، بخشدار مرکزی، برای رفع این مشکل اظهار داشت: برای رفع مشکل باید از طرف امور آب نسبت به تعیین یک مامور در جهت پایش میزان آب از دریچه ها در منطقه اقدام نماید تا در مواقع اضطرار از قبیل سیلاب، عدم تنظیم دریچه ها، فروکش و یا طغیان کانال تعامل لازم با همدیگر داشته و کلیه مراتب با نظارت امور آب و همکاری حق آب بران صورت پذیرد.
,وی در ادامه افزود: در بازدیدی که انجام خواهیم داد دریچه آب با حضور اعضای شورای اسلامی تنظیم می گردد و میزان برداشت آب بر اساس نیاز آبی اراضی تحت شرب دریچه، با در نظر گرفتن مصرف بهینه آب و نظریه حاکمیتی امور آب صورت پذیرد و در خصوص اراضی که دارای حق آبه بودن و در زمان احداث کانال دریچه ای در نظر نگرفته شده است بر اساس مدارک که از سوی جهاد کشاورزی ارائه گردیده است به امور آب ارائه و در این مورد جهت کاستن از خسارت کشاورزی تصمیم گیری می گردد.
,لازم به ذکر است، با توجه به طرح موضوع از بین بردن لوله ها از منطقه بازدید و موضوع توسط بخشداری و امور آب بررسی خواهد شد.
,انتهای خبر/
]
ارسال دیدگاه