خانواده خبرنگارآمریکایی مرگ‌وی را تأییدکرد

خانواده خبرنگارآمریکایی مرگ‌وی را تأییدکرد
خانواده خبرنگار آمریکایی که گروه داعش ادعا می‌کند سر وی را از تن جدا کرده مرگ وی توسط این گروه تروریستی را تأیید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از مشرق، یکی از سخنگوهای خانواده «استیون ساتلوف»، خبرنگار آمریکایی که گروه داعش ادعا می‌کند سر وی را از تن جدا کرده می‌گوید خویشاوندان و خانواده وی از مرگ وی به دست این گروه آگاه شده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


مقامات وزارت خارجه و وزارت دفاع آمریکا ساعتی پیش گفتند دولت واشنگتن هنوز در حال بررسی ویدئوی منتشر شده هستند و صحت این ویدئو هنوز قابل تأیید نیست.

گروه تروریستی داعش با انتشار ویدئویی مدعی شد استیون ساتلوف روزنامه نگار آمریکایی را سر بریده است.

داعش چند روز قبل با انتشار ویدئویی در یوتیوب اعلام کرد جیمز فولی خبرنگار آمریکایی روزنامه گلوبال پست را سر بریده است. همچنین تروریست‌ها تهدید کردند در صورت ادامه حملات آمریکا به مواضع داعش در عراق سر استیون ساتلوف را نیز خواهند برید.

در این فیلم داعش اعلام کرده است که سر بریدن این خبرنگار آمریکایی به تلافی حملات هوایی جنگنده های آمریکا در عراق بوده است.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه