اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

زنگنه: اوپک، سازمان آمریکایی نیست

زنگنه: اوپک، سازمان آمریکایی نیست
بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت ایران گفت که اوپک یک سازمان آمریکایی نیست و از نفت نباید به عنوان سلاح و ابزاری سیاسی علیه کشورهای دیگر استفاده شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زنگنه که به وین سفر کرده است، در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: هر تصمیمی در اوپک نیاز به اجماع میان اعضا دارد. فکر نمی کنم که در این جلسه به توافقی برسیم. نکته مهمی که می خواهم به آن اشاره کنم این است که اوپک یک سازمان مستقل است و یک سازمان آمریکایی نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وزیر نفت ایران تاکید کرد: اوپک بخشی از وزارت انرژی آمریکا نیست. اوپک سازمانی نیست که از ترامپ دستور بگیرد و آن را اجرا کند. این یک نکته بسیار مهم است. ترامپ تصور می کند که می تواند به اوپک دستور بدهد. او با وضع تحریم علیه دو عضو موسس و مهم اوپک و تولیدکننده مهم نفت، برای بازار نفت مشکلاتی ایجاد کرده است. حالا او از اوپک می خواهد و انتظار دارد که این سازمان چیزهایی را تغییر دهد. به نظرم این منصفانه نیست.

,

زنگنه با بیان اینکه «برای ما و برخی اعضای دیگر اوپک مهم است که بازار نفت غیر سیاسی باشد» افزود: بازار نفت اگر براساس اصول عرضه و تقاضا عمل کند، به نفع مصرف کننده و تولیدکننده است. نفت یک سلاح و یک ابزار سیاسی برای استفاده علیه کشورهای دیگر اعم از تولیدکننده و مصرف کننده نیست.

,

وی با تاکید بر اینکه اوپک یک سازمان سیاسی نیست ، افزود : لازم است که اوپک از این ایده حمایت کند که بازار نفت باید غیرسیاسی شود و هرگونه استفاده از نفت به عنوان سلاح یا ابزار علیه برخی کشورها را محکوم کند.

,

وزیر نفت ایران به منظور شرکت در هفتمین سمینار بین ‌المللی و یکصد و هفتاد و چهارمین نشست اوپک به وین پایتخت اتریش سفر کرده است.

,

هفتمین سمینار بین المللی اوپک 30 و 31 خردادماه با حضور نمایندگان و مسئولان بلندپایه دولت ها، شرکت ها و محافل علمی در وین برگزار می شود.

,

منبع: ایرنا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه