گزارشی از بازار بوشهر؛
سودجویان در جستجوی بهانه هستند
بررسی بازار بوشهر نشان می دهد که علیرغم عدم تغییر قیمت خرید بسیاری از اجناس برخی از فروشندگان اقدام به افزایش قیمت ها کرده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ گرانی های افسار گسیخته اخیر که موجب نارضایتی مردم شده است قسمتی از آن به تحریم ها و گران شدن ارز بازمیگردد اما بخشی از این گرانی ها ناشی از سودجویی برخی کسبه است که به دنبال بهانه ای برای افزایش قیمت کالاهای خود هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,یکی از شهروندان بوشهر در گفتگو با سپاس گفت: در حالی که مدت زمان کمی از التهاب بازار عرض می گذشت برخی از کسبه اقدام به گران فروشی کالاهای خود کرده اند و دلیل آنرا افزایش قیمت خرید عنوان می کنند در حالی که اجناس آنان مربوط به گذشته است و این موضوع تخلف است.
این شهروند ادامه داد: در گرانی های اخیر حتی شاهد افزایش نرخ کرایه مسافرکش های شخصی بودیم و که با اعتراض مردم و همراه نشدن تاکسی ها قیمت ها ثابت ماند.
یکی دیگر از شهروندان بوشهر در گفتگو با خبرنگار سپاس نیز گفت: گرانی های اخیر بخشی ناشی از جو روانی است که خریداران ناآگاهانه اقدام خرید و انبار کردن کالاها می کنند و به بازار شوک وارد می شود و نمی توان نقش منفی فضای مجازی که با انتشار اخبار دروغ زمینه های تشنج در بازار را موجب می شود.
وی بیان کرد: مواد لبنی و غذایی برغم افزایش قیمت چون قیمت ها روی کالا درج می شود اما در اصناف دیگر مانند لوازم ساختمانی و ابزار و یراق این موضوع چندان دیده نمی شود و قیمت ها برای یک نوع کالا شاید تفاوت زیادی داشته باشد.
یکی دیگر از شهروندان بوشهر در گفتگو با خبرنگار سپاس با گلایه از عدم نظارت دقیق بر بازار گفت: متاسفانه در مورد بازار خدمات قیمت ها متفاوت و سلیقه ای به صورتی که برای لوله کشی ساختمان قیمت های سلیقه ای و توافقی است و ارائه دهنده خدمت تا آنجا که می تواند سعی در بالا بردن نرخ دارد که موجب ضرر شهروندان می شود.
این شهروند از مسئولان درخواست کرد: در شرایط فعلی افزایش نرخ برخی از کالاها و خدمات منطقی است اما تنش در بازار بیشتر ناشی از عدم نظارت باید با مسئولیت پذیری در این زمینه اقدام شود.
وی ادامه داد: ضعف مکانیزم نظارت بر بازار موجب جولان سودجویانی است که برای نفع شخصی اقدام به شایعه سازی و انتشار اخبار دروغ می کنند.
به گزارش سپاس؛ بازار بوشهر به رغم افزایش نسبی قیمت ها در روزهای اخیر وضعیت ثابتی داشته است و با رکود کمی مواجه بوده است. یکی از فروشندگان در گفتگو با سپاس بیان کرد: جز بازار مواد غذایی، بازار بوشهر خریداران و فروشندگان بعد از هر شوک از خرید و فروش امتناع می کنند تا شرایط ثابت و وضعیت قیمت ها قطعی گردد و در روزهای اخیر نیز تا اندازه در برخی از موارد رکود ناشی از این موارد دیده شد.
انتهای پیام/
یکی از شهروندان بوشهر در گفتگو با سپاس گفت: در حالی که مدت زمان کمی از التهاب بازار عرض می گذشت برخی از کسبه اقدام به گران فروشی کالاهای خود کرده اند و دلیل آنرا افزایش قیمت خرید عنوان می کنند در حالی که اجناس آنان مربوط به گذشته است و این موضوع تخلف است.
,این شهروند ادامه داد: در گرانی های اخیر حتی شاهد افزایش نرخ کرایه مسافرکش های شخصی بودیم و که با اعتراض مردم و همراه نشدن تاکسی ها قیمت ها ثابت ماند.
,یکی دیگر از شهروندان بوشهر در گفتگو با خبرنگار سپاس نیز گفت: گرانی های اخیر بخشی ناشی از جو روانی است که خریداران ناآگاهانه اقدام خرید و انبار کردن کالاها می کنند و به بازار شوک وارد می شود و نمی توان نقش منفی فضای مجازی که با انتشار اخبار دروغ زمینه های تشنج در بازار را موجب می شود.
,وی بیان کرد: مواد لبنی و غذایی برغم افزایش قیمت چون قیمت ها روی کالا درج می شود اما در اصناف دیگر مانند لوازم ساختمانی و ابزار و یراق این موضوع چندان دیده نمی شود و قیمت ها برای یک نوع کالا شاید تفاوت زیادی داشته باشد.
,یکی دیگر از شهروندان بوشهر در گفتگو با خبرنگار سپاس با گلایه از عدم نظارت دقیق بر بازار گفت: متاسفانه در مورد بازار خدمات قیمت ها متفاوت و سلیقه ای به صورتی که برای لوله کشی ساختمان قیمت های سلیقه ای و توافقی است و ارائه دهنده خدمت تا آنجا که می تواند سعی در بالا بردن نرخ دارد که موجب ضرر شهروندان می شود.
,این شهروند از مسئولان درخواست کرد: در شرایط فعلی افزایش نرخ برخی از کالاها و خدمات منطقی است اما تنش در بازار بیشتر ناشی از عدم نظارت باید با مسئولیت پذیری در این زمینه اقدام شود.
,وی ادامه داد: ضعف مکانیزم نظارت بر بازار موجب جولان سودجویانی است که برای نفع شخصی اقدام به شایعه سازی و انتشار اخبار دروغ می کنند.
,به گزارش سپاس؛ بازار بوشهر به رغم افزایش نسبی قیمت ها در روزهای اخیر وضعیت ثابتی داشته است و با رکود کمی مواجه بوده است. یکی از فروشندگان در گفتگو با سپاس بیان کرد: جز بازار مواد غذایی، بازار بوشهر خریداران و فروشندگان بعد از هر شوک از خرید و فروش امتناع می کنند تا شرایط ثابت و وضعیت قیمت ها قطعی گردد و در روزهای اخیر نیز تا اندازه در برخی از موارد رکود ناشی از این موارد دیده شد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه