شهادت یک جوان فلسطینی در شرق خانیونس
با به شهادت رسیدن یک جوان فلسطینی دیگر که در جریان راهپیمایی بازگشت زخمی شده بود، تعداد شهدای فلسطینی به ۱۳۱ نفر رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری فلسطین الیوم، یک جوان فلسطینی که در جریان راهپیمایی بازگشت جمعه گذشته با اصابت گلوله نظامیان صهیونیست زخمی شده بود صبح امروز یکشنبه در شرق خانیونس در جنوب نوار غزه به شهادت رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , جوان فلسطینی, راهپیمایی بازگشت,اشرف القدره، سخنگوی وزارت بهداشت نوار غزه اعلام کرد: این جوان فلسطینی به نام «اسامه خلیل ابو خاطر» در سن ۲۹ سالگی به شهادت رسید و به این ترتیب تعداد شهدای راهپیمایی بازگشت به ۱۳۱ نفر افزایش یافت.
,وی افزود براساس اطلاعات وزارت بهداشت، تعداد افراد زخمی به ۱۴۸۱۱ نفر رسیده است که ۶۸۳۶ نفر میدانی و باقی در بیمارستان درمان شده اند. از این تعداد ۲۵۲۵ نفر از زخمیها کودک و ۱۱۵۸ نفر از زنان بودهاند.
,همچنین از ۱۳۱ شهید فلسطینی، ۱۵ شهید زیر ۱۸ سال، ۲ شهید خبرنگار و ۲ شهید امدادگر بودهاند.
,منبع: باشگاه خبرنگاران
]
ارسال دیدگاه