رئیس دانشگاه ازاد لنگرود خبر داد :
برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی به منظور حفظ محیط زیست
کیوان صائب در گفت و گو با لنگرنیوز از برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی با حضور دانشجویان و شهروندان محترم در لنگرود خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا ،کیوان صائب در گفت و گو با لنگرنیوز از گیلان، از برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی با حضور دانشجویان و شهروندان محترم در لنگرود خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, لنگرنیوز,رئیس دانشگاه ازاد لنگرود گفت : این همایش صبح روز جمعه 14 شهریورو با همکاری شهرداری و شورای اسلامی لنگرود برگزار خواهد شد.
,وی با بیان اینکه این همایش راس ساعت 7:30 صبح جمعه آغاز می شود گفت : پیاده روی از ابتدای جاده لیلاکوه ( فرمانداری سابق ) آغاز و تا پارک فجر لنگرود ادامه دارد.
,دکتر صائب هدف از برگزاری این همایش را ترویج فرهنگ ورزش همگانی اعلام کرد و اظهار کرد : در همایش مذکور علاوه بر پیاده روی ، پاکسازی محیط زیست هم مد نظر می باشد .
,رئیس دانشگاه ازاد لنگرود افزود : علاقه مندان به شرکت در این همایش می توانند شماره های شرکت را 30 دقیقه قبل از آغاز همایش از مسئولین ثبت نام کننده دریافت کنند.
,وی اظهار کرد : در پایان مسابقه به 20 نفر از شرکت کنندگان به قید قرعه جوایز نقدی اهدا خواهد شد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه