فرمانده مرکز مقاومت بسیج سپاه قهاوند 'TJ
تحویل ۲۵ دستگاه دیش ماهواره به صورت داوطلبانه
فرمانده مرکز مقاومت بسیج سپاه قهاوند گفت: با توجه به برگزاری نشست های روشنگری توسط سپاه قهاوند 25 دستگاه دیش ماهواره با تمام تجهیزات تحویل این مرکز گردیده است[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا سرگرد پاسدار علی رجبی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری جهاد پرس از همدان، اظهار داشت: با توجه به رویکرد سازمان بسیج مستضعفین بر آگاهسازی خانواده ها در جامعه اسلامی نسبت به خطرات و آسیب های ناشی از دجال واره ها (ماهواره ها) تا کنون بیش از ۵۰ نهضت روشنگری با این موضوع در سطح شهرستان برگزار شده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری جهاد پرس,فرمانده مرکز مقاومت بسیج سپاه قهاوند افزود: پس از پایان برگزاری نشست ها شاهد تحویل داوطلبانه دیش های ماهواره با تمام تجهیزات توسط مردم هستیم که این کار ما را در اجرای برنامه های بصیرتی و روشنگری خود مصمم تر کرده است.
,علی رجبی گفت: امروز دشمن با شبکه های مخرب ماهواره ای به دنبال فروپاشی نظام خانواده است و از این راه می خواهد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از بین ببرد.
,وی افزود: ترویج بداخلاقی و بی بندو باری و بی حجابی در جامعه هدف اصلی جبهه استکبار از گسترش شبکه های ماهواره ای است.
,فرمانده مرکز مقاومت بسیج سپاه قهاوند گفت: آنچه که امروز بعنوان یک وظیفه خطیر احساس می شود این است که باید تمامی خانواده ها را نسبت به خطرات و آسیب های ماهواره آشنا و آگاه کنیم
,وی گفت: تحویل دیش های ماهواره توسط مردم هنوز ادامه دارد و به ازای تحویل هر نوع تجهیزات ماهواره یک دستگاه دیجیتال توسط سپاه به آنان تحویل می شودو تا به حدود ۲۵ دستگاه با تمام امکانات تحویل مرکز مقاومت بسیج قهاوند شده است.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه