مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران خبر داد
افزایش 20 درصدی مصرف برق در مازندران/مردم مدیریت کنند
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران گفت: مصرف برق در مازندران به بیش از یکهزار و 200 مگاوات رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 20 درصد رشد داشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، قاسم شهابی در گفتوگو با خبرنگار ما، اظهار کرد: درحال حاضر مصرف برق در مازندران به بیش از یکهزار و 200 مگاوات رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 20 درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: اگر مصرف برق با همین روند ادامه پیدا کند دچار مشکل خواهیم شد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران با اشاره به اینکه اقدامات خوبی توسط شرکت توزیع برق مازندران در حال انجام است و شاهد همکاریهای خوبی در این زمینه هستیم، اضافه کرد: استانداری مازندران نیز درحال دریافت مجوز برای ساعت فعالیت ادارات از 6:30 دقیقه تا 13:30 دقیقه است ولی هنوز اعلام نشده است.
شهابی با بیان اینکه مشکلی در مازندران نداریم، اضافه کرد: به دلیل افت فرکانس و مشکلات شبکه سراسری برق کشور ممکن است هر لحظه به ما اعلام خاموشی کنند ولی هنوز خاموشی و قطعی در این زمینه اعمال نشده است .
وی تصریح کرد: باتوجه به گرمای زیاد احتمال خاموشی وجود دارد که لازم است مردم در زمینه مدیریت مصرف بیشتر با ما همکاری کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران یادآور شد: درحال حاضر اوج مصرف برق از ساعت 12 تا 17 که ساعت 15 بالاترین مصرف و همچنین از ساعت 20 تا 23 است که لازم است مردم بیشتر به بحث صرفهجویی توجه کنند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه