دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر قزوین:

بیش از ۸۰ درصد موادمخدر دنیا در افغانستان تولید می‌شود

بیش از ۸۰ درصد موادمخدر دنیا در افغانستان تولید می‌شود
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان قزوین گفت: امروز بیش از ۸۰ درصد مواد مخدر دنیا در افغانستان تولید می‌شود و سطح زیر کشت موادمخدر در این کشور در حال افزایش است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین، اردشیر صفاپور، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان قزوین ظهر امروز(سه شنبه) در همایش صیانت و گفتمان سازی اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر  در استانداری قزوین اظهار کرد: حدود ۳۰ سال پیش کشورهای دنیا در یک همایش بین المللی ۲۵ ژوین که مصادف با ۵تیر ماه است، تدوین کرده و این روز را روز مبارزه با مواد مخدر نامگذاری کردند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی افزود: بدیهی است در یک هفته نمیتوان اقدام خاصی برای مبارزه با موادمخدر انجام داد، بلکه تمام طول سال باید در این حوزه فعالیت کرد. 

این مسئول اضافه کرد: هدف از نامگذاری یک هفته تحت عنوان هفته مبارزه با مواد مخدر این است که در این هفته "نه" پررنگ تری را به موادمخدر بگوییم و دستگاه‌ها اقدامات پررنگ تری را در این زمینه انجام دهند. 

صفاپور ادامه داد: امروز بیش از ۸۰ درصد مواد مخدر دنیا در افغانستان تولید می‌شود و سطح زیر کشت موادمخدر در این کشور در حال افزایش است. 

وی عنوان کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی ایران و قرارگیری آن در همسایگی کشور افغانستان قاچاق موادمخدر به ویژه تریاک از افغانستان به ایران وجود دارد. 

قزوین در شیوع شناسی موادمخدر جزو استان‌های متوسط کشور است 
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان قزوین با اشاره به وضعیت استان در بحث موادمخدر تصریح کرد: استان قزوین در بحث شیوع شناسی جزو استان‌های متوسط کشور است که برای رسیدن به پاکی کامل نیازمند همت همگانی هستیم. 

صفاپور گفت: در سال گذشته در بحث پیشگیری اعتباراتی را به دستگاه‌های اجرایی اختصاص دادیم و به صورت متوازن در پنج کمیته تخصصی موضوعات مرتبط با بحث پیشگیری با موادمخدر پیگیری می شود. 

وی بیان کرد: همایش‌ها و کلاس‌های آموزشی برای سنین و اقشار مختلف در محلات، دستگاه‌های اجرایی و پادگان ها را برای سال جاری در دستورکار داریم. 

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان قزوین افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب اقدامات گسترده ای را در زمینه مبارزه با موادمخدر انجام داده است. 

صفاپور اضافه کرد: در این نظام حدود ۴هزار نیرو در ناجا برای مبارزه با موادمخدر به شهادت رسیدند و حدود ۱۲هزار جانباز در این راه تقدیم کردیم؛ اما هنوز موفق به ریشه کنی معضل موادمخدر نشدیم. 

وی با اشاره به برنامه‌های هفته مبارزه با مواد مخدر در استان ادامه داد: در طول این هفته برنامه‌های متنوعی از قبیل برپایی نمایشگاه سیار، مسابقات ورزشی و همایش‌های آموزشی-تربیتی تدارک دیده شده است. 

این مسئول با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد برای مبارزه با موادمخدر استفاده شود، یادآور شد: دستگاه‌ها باید به این نکته دقت داشته و با برون سپاری کارها از پتانسیل سازمان‌های مردم نهاد بیش از پیش استفاده کنند. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

افسردگی از عوامل گرایش به موادمخدر است

, افسردگی از عوامل گرایش به موادمخدر است,

علیرضا آشناگر، معاون سیاسی استاندار قزوین  اظهار کرد: در جامعه ما موادمخدر یک مسئله جدی اجتماعی است، البته تمام جوامع بشری با شدت و ضعف‌های متفاوت با این مسئله روبرو هستند. 

,


وی افزود: موضوع مواد مخدر بخشی از توان جامعه را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند تخریب کند. 

,
,



این مسئول اضافه کرد: حدود یک قرن است که دولت‌ها مشغول مقابله و مهار این آلودگی در جهان هستند و رویکرد دولت‌ها بیشتر به سمت مبارزه با موادمخدر و مقابله با معتاد بود که بیشتر آن قهرآمیز و سرکوب گرانه با معتاد بوده است. 

آشناگر ادامه داد: هم اکنون گستردگی، تنوع و تخریب مواد مخدری که در سطح جوامع بشری استفاده می‌شود، بیشتر از دوره‌های گذشته است بنابراین به طور طبیعی مقابله با آن سخت تر از گذشته است. 

وی عنوان کرد: برخی دولت‌ها کماکان از روش‌های سخت گیرانه و تنبیهی با معتاد استفاده می‌کنند و معتاد را مجرم می‌دانند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار قزوین تصریح کرد: برخی کشورها نیز به سمت برنامه‌های مداخله ای رفته و این کار را به سازمان‌های مردم نهاد واگذار کرده اند. 

آشناگر گفت: در کشور ما هم هم اکنون تلفیقی از این دو روش را در پیش گرفته ایم و قانونگذار هم مصرف و به خصوص قاچاق موادمخدر را جرم می‌داند.

شهرداری ۱۰درصد اعتبارات خود را برای برنامه‌های فرهنگی هزینه کند
وی با بیان اینکه ما شهدای گرانقدری را برای مبارزه با موادمخدر دادیم برای اینکه جامعه سالم بماند، افزود: جوانان و نوجوانان ما در معرض خطر ابتلا به موادمخدر قرار دارند؛ بنابراین نمی‌توانیم ادعا کنیم مصون سازی قوی را پیاده کردیم. 

این مسئول اضافه کرد: با معتاد و وابستگان به موادمخدر باید کارهای درمانی و پیشگیرانه باید انجام شود، یک سری از تجارب بشری از جمله کارهای مقابله ای با قاچاقچیان و استفاده از تمام ظرفیت جامعه برای ریشه کنی موامخدر است. 

وی عنوان کرد: سرمایه عظیمی به نام مردم در اختیار داریم بنابراین اگر گروه‌های مختلف مردم حساس شوند، می‌توانیم گام‌های موثرتری برای مقابله با موادمخدر برداریم؛ البته نهادها و دستگاه‌های دولتی هم باید همکاری کرده و بپذیرند که دولت به تنهایی و بدون کمک مردم نمی‌تواند آلودگی موادمخدر را پاک سازی کند. 

معاون سیاسی امنیتی استاندار قزوین با بیان اینکه از نقش رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی نیز نباید غافل شویم، تصریح کرد: رسانه ملی باید در این بخش محور اصلی باشد و برای برنامه‌های مبارزه با موادمخدر نباید دنبال تفاهم نامه باشیم؛ بلکه صدا و سیما بدون این مقدمات باید به بحث مبارزه با موادمخدر ورود پیدا کند. 

آشناگر گفت: اگر غفلت کنیم این آلودگی دامن ما را هم می‌گیرد و امکان دارد فرزندان ما را هم آلوده به موادمخدر کند. 

وی اظهار کرد: مخاطب اصلی ما باید مدارس باشد مدیران آینده ما دانش آموزان ما هستند رها کردن آنها گناهی است که در آینده گریبان ما را می‌گیرد. 

این مسئول اضافه کرد: شورا و شهرداری ۱۰درصد اعتبارات خود را باید برای برنامه‌های فرهنگی هزینه کنند که یکی از کارهای فرهنگی می‌تواند برای مقابله با موادمخدر باشد. 

معاون سیاسی امنیتی استاندار قزوین یادآور شد: متولیان فرهنگ باید مردم را از افسردگی نجات دهند؛ زیرا مردم افسرده به سمت موادمخدر گرایش بیشتری دارند. 
انتهای پیام/

, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه