کشف لوازم پزشکی قاچاق در بوکان
نیروی انتظامی بوکان لوازم پزشکی قاچاق به ارزش بیش از یک میلیارد ریال را کشف و ضبط کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، در ادامه مبارزه جدی پلیس با قاچاق، محموله بزرگ یک میلیارد ریالی از کالاهای قاچاق صبح روز چهارشنبه ۶ تیر ماه توسط نیروهای انتظامی بوکان کشف و ضبط شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,در همین راستا فرمانده نیروی انتظامی بوکان در باره جزئیات این کشف ها به خبرنگاران گفت: تیم های عملیاتی فرماندهی انتظامی بوکان دراجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ از یک دستگاه کامیون ایسوزو تعداد ۶۰۰۰۰ قلم وسایل و تجهزات پزشکی قاچاق که خارج از شبکه رسمی و بدون مجوز بهداشت و درمان قرار بود توزیع شود را کشف و ضبط کردند.
,
سرهنگ مجید محبعلی تصریح کرد: ارزش ریالی کالای قاچاق توقیف شده بالغ بر یک میلیارد ریال برآورد شده است.
رئیس پلیس شهر بوکان در ادامه گفت: در این راستا یک نفر دستگیر و یکدستگاه کامیون نیز توقیف شده است و پرونده تکمیلی به مرجع قضایی ارسال شد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه