logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

با تلاش ماموران پلیس فتا؛

عامل انتشار اطلاعات شخصی درفضای مجازی دستگیر شد

عامل انتشار اطلاعات شخصی درفضای مجازی دستگیر شد
با تلاش ماموران پلیس فتا شهرستان زابل، فردی که اطلاعات شخصی یکی از شهروندان را در فضای مجازی منتشر کرده بود، شناسایی و دستگیر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، برخی افراد در حالی برای گرفتن انتقام از یک نفر به علت خصومت شخصی یا کاری اقدام به انتشار اطلاعات شخصی دیگران به ویژه عکس و شماره تلفن در فضای مجازی می کنند و تلاش دارند در این فضا با آبرو و حیثیت دیگران بازی کنند که این امر ناشایست آنان از نظر قانون گذار جرم بوده و با فرد خاطی برخورد قانونی صورت می گیرد.
در همین راستا روز گذشته با تلاش ماموران پلیس فتا شهرستان زابل، فردی که اطلاعات شخصی یکی از شهروندان را در فضای مجازی منتشر کرده بود، شناسایی و دستگیر شد.
غلامرضا نجابت فرمانده انتظامی شهرستان زابل در خصوص جزئیات خبر فوق اظهار کرد: در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی برانتشار اطلاعات شخصی وی درفضای مجازی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس فتا این شهرستان قرار گرفت.
وی گفت: با بررسی های تخصصی انجام شده، متهم شناسایی و به پلیس فتا احضار شد که متهم در تحقیقات اولیه پلیسی به بزه انتسابی خود به دلیل اختلافات شخصی اعتراف و پس از تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی تحویل مقام قضائی شد.
فرمانده انتظامی شهرستان زابل با بیان این مطلب که توان علمی ماموران انتظامی همانند توان رزمی و عملیاتی آنان در سطح بالایی است، افزود: از شهروندان تقاضا داریم ضمن پرهیز از ذخیره اطلاعات شخصی خود در تلفن های هوشمند و رایانه، در صورت مواجه با این گونه موارد موضوع را سریعاً به پلیس فتا اطلاع رسانی کنند.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه